Mervekaynak dugmeninannesiii ay napicam bilmiyorum bizimki 30.haftadan sonra böyle irilesmeye başladı 🙄 doktor suyun da fazla diyor sizinki de fazla mı suyunuz
Mervekaynak dugmeninannesiii banada her seferinde daha da artmış diyor😁😁 sanırım banada sezeryan diyecek
dugmeninannesiii Mervekaynak önemli olan bebişin ve senin sağlığın canım normal olmuş sezaryen olmuş hiç önemli değil ☺️❤️🙏🏻
Ayseguven Lillyy kendi isteginizle mi sezeryana karat verdiniz bende 33. Haftadayım ay sonu gidicem doktora ama normal dogumdan korkuyorum. Domtora sezeryan istiyorum desem kızar mı bilemedim
Mervekaynak dugmeninannesiii tabiki orası öyle Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah hepimizinkini
Sterre Oğlumu sezaryenle doğurdum. Doktorum bebeği rahatsız etme taraftarı değilim, o gelmek istediğinde alacağım dedi. Oğlum 38+0 da gelmek istedi, aldılar.
Esinnnnnnnnnnn Sterre sandınız oldu ve öylemi sezeryana aldılar. Ben sancı geldiğinde normal olmak zorunda sanıyordum 🤦🏻♀️
Nilaylks Mervekaynak benim ki 30+6 da 2200 grdı doktorum 4 kilo üstüne sezaryen öneriyorum dedi sen bilirsin dedi ama Doğuma 4500 kilo olur seni de çok zorlar dedi bende sezaryene karar verdim aynı durumda gibiyiz 😅
Yasom Bende 38+5 de doğum olacak ama sezeryan olacak zorunlu benim hep bebek makat pozisyonun da hep Çatım çok darmış derken sezeryana karar verdik son 3 gün kaldı mucizeme kavuşmaya🙏🧿💙
gulaycoskunn Yasom Allah yardımcınız olsun, kaçıncı haftadan beri makat pozisyonunda acaba? Bizimde 32den beri aynı şuan 37.haftaya geldik hala dönmedi
Gulizz Lillyy inşallah 😇🙏 Doktorum ile ortak kararımız oldu, hemoroid problemim var malesef sıkıntılı biraz o sebeple sezeryanda karar kıldık.
Sterre Esinnnnnnnnnnn Sancım ve 4 cm açıklığım vardı. Akşama doğurursun hemen sezaryene alalım dediler. Son kez yine sordular normal mi sezaryen mi diye. Sezaryen dedim. 2 de gitmiştik 16.30′da oğlumu kucağıma almıştım.