Esra_80 Lillyy benimde ilk gebeliğim bende sezaryan istiyorum ☺️30 haftalık olucaz yarın inşallah 🥰🙏🏻Bunu doktorunuz mu belirliyor acaba ne zaman olacağını
Sedakbyk dugmeninannesiii doktor mu onerdi o haftada olmanizi,benim 2.gebeligim 39.hafta kurban bayramina geliyor galiba 38.haftada olucam
Lillyy dugmeninannesiii bende 38+3 falan istiyorum ama hala cok kararsızım normal mi sezeryan mi daha belli değil siz kendi isteğinizle mi sezeryan olacaksınız
Lillyy Esra_80 evet canım doktor belirliyor herhangi bir skntili durum olmadıkça genelde 38 39 da alıyorlar
dugmeninannesiii Sedakbyk doktorum 39 gibi falan alırız demişti ama annemle babam şehir dışında babam izin alamıyor diye bayram haftadıma denk getirmek istedik biz doktorumda kilosu ve boyu önde gittiği için uygun gördü o tarihe karar verdik canım
dugmeninannesiii Lillyy tüp bebek olduğu için kararı bana bıraktı. Tüp bebeği yapan doktorum normali önermediği için bende sezaryen istiyorum canım
Ayseguven Lillyy kendi isteginizle mi sezeryana karat verdiniz bende 33. Haftadayım ay sonu gidicem doktora ama normal dogumdan korkuyorum. Domtora sezeryan istiyorum desem kızar mı bilemedim
Lillyy Gulizz hayirlsiyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🙏Siz kendi isteğinizle mi sezeryan olacaksınız acaba
Gulizz Lillyy inşallah 😇🙏 Doktorum ile ortak kararımız oldu, hemoroid problemim var malesef sıkıntılı biraz o sebeple sezeryanda karar kıldık.
Mervekaynak dugmeninannesiii ben 32+3deyim bizim bebek de iri önden gidiyor ultrason a göre 35. Haftada. Böyle irilesmeye devam ederse kesinlikle sezeryan dedi doktorumuz süreç aynı mı merak ettim o yüzden sordum
dugmeninannesiii Mervekaynak 32. Hafta boyu ve kilosu kaçtı canım . Ben şuan 35+3 üm. Ama 32. Haftada boy 43 cm kilo 2170 di . Bana hiç iri olduğu için sezaryan falan demedi sadece sana bırakıyorum dedi canım
Nilaylks Mervekaynak benim ki 30+6 da 2200 grdı doktorum 4 kilo üstüne sezaryen öneriyorum dedi sen bilirsin dedi ama Doğuma 4500 kilo olur seni de çok zorlar dedi bende sezaryene karar verdim aynı durumda gibiyiz 😅
Mervekaynak dugmeninannesiii ay napicam bilmiyorum bizimki 30.haftadan sonra böyle irilesmeye başladı 🙄 doktor suyun da fazla diyor sizinki de fazla mı suyunuz