gizemozdemir1990 summer ilerde kendi yas grubunda bir suru derin olacak bence alisilmis bir isim olacak😊 simdi yadirgiyoruz bence, ilerde yadirganmaz hic
summer gizemozdemir1990 buda mantikli dogru soyluyorsunuz. Tabi simdi dalga gecerler vs diye kafa karistiranlarda oldu tereddutum o yuzden siz ne guzel netlestirmissiniz☺️
Boldi summer düşünsene derin Naz. Nazı nasıl derinleştirdi 😁😁 bence direk derin koyun. Çok güzel isim
summer Boldi isim olarak içime sindirebilsem koyacağım ama😆 dediginiz gibi arkasindan gelen ismi derinlestiriyor onune koymak lazm iki isim olursa sayet😆
Aybigen summer derinin söylenişi güzel ama anlam olarak çok anlamlı değil. Ada daha iyi sanki Defne de çok hoş mesela
summer Aybigen ayni fikirdeyim anlami beni dusunduruyor. iki isimde cok guzel ama yakin cevremde var malesef🤦🏼♀️
busden summer derin ismini çok beğeniyorum eğer benimki kız olsaydı kesinlikle derin ismini koyardım 😊 hamile kalmadan önce rüyamdada görmüştüm bu ismi
Cnsemrh summer oğlum olcak ama kız olsaydı adı belliydi derin 🖤 bence çok güzel bi isim derin su olablir 👍😊