Melisacaaglar Minnakbiranne1 doktorum önermedi epidural yaparız diye konuştuk sadece haftama daha çok var araştırma yapmadım daha birazda doğum şekli bebeğe bağlı bi durum olduğu için
Minnakbiranne1 Melisacaaglar prenses doğum mu? Bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim, senin doktor tavsiyenle aynı doktora gidiyoruz şuan :)
Melisacaaglar Minnakbiranne1 memnun kalmana sevindim valla 🥰 evet prenses doğum diyorlar galiba ama tam araştırmadım inşallah 30dan sonra araştırman gerek
kuselcin Seray07 3500 sezeryan normal de 3000 4000 i ne zaman dediler acaba size ben öurat doruğa gidiyorum
Lawyerkadin kuselcin merhaba. benim de doktorum murat doruk. acaba hastane doğum fiyatı en son güncel fiyatı mı. doğum içine corona testi falan giriyor mu diğer testler falan dahil mi pakette ne var
Medilifegun Seray07 doktorum mine Erdoğan yılmaz dogum ücretleri de hastaneye göre değişiyor şuan fiyatları bilmiyorum
duduatlas Fatosef Ben Asv Vakıf Yaşama gidiyorum gebizli mahallesindeki, muayene ücreti 415 veriyorum , doğum ücreti 7000 dedi sezaryen de normal de aynıymış
duduatlas Fatosef Evet gerçekten pahalı doktorum mükemmel bir insan çok memnunum ama bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum bende
Hamileyeni Fztnrvrd ben merak ediyorum Gülnur hanımı duydum ama acaba giden birisi var mıdır ki nasıl bi doktor ?