Melih_funda Seray07 Akdeniz şifa ya gidiyorum muayene ücreti 115 TL bende detaylı ultrason fiyatını merak ediyorum bilgi alıpda paylaşırsanız mutlu olurum 🥰
Melisacaaglar Seray07 vitale hastanesi Fatih hocaya gidiyorum 125 muayene 15 lira bağış parası alıyorlar toplam 140 3000 normal 3500 sezeryan demişlerdi ama şimdi bi sürü doğum şekli çıktı suda doğum vs prenses doğum gibi fiyatlarda güncelleme olacak galiba
Seray07 Ben vitale mehmet taner kılıca gidiyorum normal içinde sezeryan içinde 4000 tl dediler yanınızda iki refakatci kalıyor dediler acaba daha uygun hastane var mi onu merak etmiştim.
kuselcin Seray07 3500 sezeryan normal de 3000 4000 i ne zaman dediler acaba size ben öurat doruğa gidiyorum
Seray07 MerveAkty Evet bir hafta önce kontrolüm vardı sormuştum öyle fiyat verdiler. Meydan tip içinde uygun diyorlar ama fiyat ne bilmiyorum
Snmhsn Subat 12de uncalı meydanda doğum yaptım. muayne 90 doğum ucretı 3250 ama hamılelık basından berı oraya gıttıgım için doktorum indirim uygulattı 2750 ücret ödedık. doktorumdanda cok memnunum
Sarellem Medstar Topçulara gidiyorum. İlk doğumum da orda olmuştu. Muayene ücretimiz 160 tl. Ama güncel doğum ücretini bilmiyorum.
KezibanUan Sarellem 3.250 TL ve 400 covid testi ücreti var bende Mustafa beye gidiyorum medstar topçulara ama ücret artabilir demişlerdi bana
Fatosef Yaşam hastanesinde doğum ücreti ne kadar bilen var mı hemsirem orayı önermişti fiyatı uygun diye ama bilmiyorum ne kadar ücret
duduatlas Fatosef Ben Asv Vakıf Yaşama gidiyorum gebizli mahallesindeki, muayene ücreti 415 veriyorum , doğum ücreti 7000 dedi sezaryen de normal de aynıymış