Derya Ben sabah kahvaltısı ve akşam iftar olarak besleniyorum acıkırsam da arada kuru üzüm yada kuru yemiş yiyorum peki sizler ?
Melike Derya Bende aynı o şekil oruç tutsam daha iyi ama dayanamıyorum midem kıyılıyor hemen sürekli aperatif şeyler atıştırıyorum 😬
Derya Sermec ay evet siz gebelik şekerinde gün gün devam eden cici annesiniz 🌸 sağlığınız iyi olsun da gerisi boş🌸
eliffkrts Derya bende kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum arada kuruyemiş ve bir bardak süt mutlaka içmeye çalışıyorum
Derya eliffkrts süt içemesem bile yoğurt yemeyi asla ihmal etmem gelsin kalsiyumlar 🌸 aynı besleniyormuşuz 🌸
Derya DnzylmzToprak ay ne güzel oruç tutabiliyorsunuz benim daha 18 hafta olduğu için tutmak istemedim sanki tam gelişiminin en önemli zamanıymış gibime geldi😂🌸
milla-s Derya ayy ne güzel. Ben öyle yesem bayılırım herhalde😂 bugün öğle yemeği yeme fırsatım olmadı mesela, bir bardak sütle bir dilim kek yedim. Akşam 6′da elim ayağım titriyordu açlıktan, ağzıma iki lokma peyniri zor attım😂
Derya milla-s haha kaç haftalıksınız peki ? İlerledikçe acıkma hissi daha çok artıyor 😂 bebiş sağlıklıysa ne olucak canım🌸
DnzylmzToprak Sizin Derya öyle tabi en iyi anneler bilir bebeğinin ihtiyacini herkesin durumu açlığa toleransı farklı bı kaç deneme yaptım vucudum da aksi pek tepki vermeyince devam dedim . Bebeğimin harekwtleri suyu da normal şükür. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Bunlar telafisi mümkün şeyler. Dinimiz de müsade ediyor . Şükürler olsun .💛🤰
milla-s Derya 16 haftalığım daha. Bu acıkınca elimin ayağımın titremesi durumu da iki haftadır var🙈 doktorum da 16. haftadan sonra hızlı kilo alırsın demişti, bakalım beni pek parlak günler beklemiyor gibi😂🤦🏻♀️
ikiponcik_annesi Derya 3 25 li haftalara kadar bende hep iki öğün yapıyodum geç kahvaltı yapıp akşam eşimle birlikte yiyodum aradada meyve atıştırmalık yapıyodum sonra 3 ana öğün şeklinde yemeye başladım çünkü bebek büyüdükçe daha sık acıkmaya başladım 🤭
Derya ikiponcik_annesi evet öyle oluyor bunu bildiğim için şimdiden pek abartmamaya çalışıyorum doyuyorsam devam ettirmiyorum zaten ilerledikçe 15 öğün yiyicem gibi 😂😂
Derya DnzylmzToprak tabiki de öyle siz bebeğiniz için sorun yaratan bir şey yapmazsınız sonuç olarak o yüzden Allah kabul etsin canım 🌸 telafisi bizim başımıza 🌸