20 günlük bebeğim var göğüs uclarim mahvoldu kanama yok çok şükür amâ feci bir acıma var yarılma da var sanırım ne denediysem olmadı kantaron kalkan zeytinyağı lansinoh ama hiç biri geçirmedi çaresini bilen var mi

Derya111210 eczanalerde bi ilaç var adını hatırlamıyorum gögüs ucu yarasına iyi geliyor hatta sürdükten sonra yıkamadan bebeğinizi emzirebiliyosunuz, bebeğinde ağzında pamukçuk olmasını engelliyor

Derya111210 ben yorumlarda ediyor diye okudum canım bi kaç gün içinde acısını alıyor diyorlardı ben bi tane aldım marka önemli değil 999 ayar olması yeter diyorlardı

Derya111210 ben acita acita verdim, mecburdum, başka sutu almiyordu, hastanede 2ci gunumden göğsüme alışdirdim, yara olunca geceni hastanedeki hazir mamadan verilsin dedim, hemen geceni orda çalışanlara rahatlik vermemişdi, susduramayip emzik vermişler, sonram acitsada göğsüm dayandim, kendi sutüm iyileşdirdi, şu an 12günluyük şükürler olsun rahatık

Derya111210 çaresi yok tatlım doğum yapmadan önce kremlere başlaman lazımdı yumuşak tutmak için.lansinoh sürünce poşet koy nemli kalsın emzirdikçe geçiyo

Betl ben daha bugün Adana’da bi kamyon ayva gördüm

• Betl bunu yanıtladı.

Mmerrvee o zaman en doğal yöntem onu yapsın derim bende çok işe yaradı 2sene emdi hiç yara olmamisti

Derya111210 ayva çekirdeğini kaynatmak yanlış gül suyu yada içme suyuna atın ağzını kapatın bir gece kalsın sabaha zaten jel kıvamına geliyo o şekilde süreceksiniz. Garmaston pomat var ben kullanmadım ama herkes çok memnun bi bakın isterseniz. Ben de çok korkuyorum bu yara olayından inşallah şifa bulursunuz