Derya111210 Ben Badger marka göğüs ucu kremi aldım yorumları iyiydi onu sürüyorum 1.5 aydır suan 39+4 hamileyim umarım ilk gebeligimdeki gibi acılar çekmem

Derya111210 kendi sütünüzü sürün annesütünün içinde iyileştirici özellik vardır . Mıtlaka emzirmeden önce temizleme pamuğuyla temizleyin . Sert sütyen gitmeyin 🥰 sağlıkla büyütün

Nergsozdemr Doğumdan önce kullanmanın faydası oluyor mu gerçekten? Ben ilkinde çok zorlandım öyle kötü yara oldu kanadı ki silikon uçlarla emzirmeye başladım sonra çocuk ona alıştı hep onunla emzirdim çileydi resmen. Şimdi doğumdan önce kullansam aynı sıkıntıyı çekmem herhalde dediğinize göre😐

Doğumdan önce gümüş kapak ve mustela kreme başladım. Bir ay kadar kullandım. Bebek sürekli yanlış tutuyor diye ikinci gün yara oldu. Garmastan pomat, madecasol, mustela, ayva çekirdeği jeli, karbonatlı su, ve daha bir sürü şey denememe rağmen her tuttuğunda yeniden yara oluyor yanlış tuttuğu için. Bir süre makina ile sağıp verdim şimdi 20 gün olacak tutmuyor memeyi delircem 😞😞😞

Derya111210 evet standart ama çok kullanışlı hiç bir sıkıntı yaşamadım ben doğumdan beri bunu kullanıyorum hiç meme ucum yok çünkü bebeğimi hiç emziremedim sarılık oldu bunu ebe önerdi aldım hem yaralar için hemde çökük meme ucu için mucizevi bir şey

Derya111210

instagramdan bir link bıraktım link bir ebeye ait ayva çekirdeğini mutlaka bi dene gebe olan annelerde doğumdan 2 ay önceden sürmeye başlayabilirsiniz