Busra030409 Tdof26 valla ben de aynı beklemedeyim salı tekrar kontrol var bakalım ne dice 😅 Senin için bi şey demedi mi suniyle flan başlatır belki bi haftaya kadar gelen giden olmazsa. Sen benden azıcık öndesin çünkü kendimi teselli edeyim biraz 😅
Tdof26 Busra030409 hiç bişey demedi sadece çarşamba günü tekrar gel dedi 😂 valla bilmiyorum suniyle başlatırmı başlatsada ben istermiyim naparım hiiiiç düşünmedim 😅 evet sen biraz daha dur bakalım gelir belki daha var 😂
Nergis0 Bana da devamlı çocuk uyurken gürültülü trendyol reklamları çıkıp duruyor. Oğlumu müzikle uyutuyorum o yüzden telefonun sesini de kisamiyorum 🙄🙄🙄🙄😁 bi anda diriririm diye başlıyor son ses reklam sinir oldum bari resimli reklam olsa ona da razıyız 😬
Dry34 İlk paylaşım yaptığın gün okumuştum 😀 o ana kadar reklam denen şeyi bilmezdim 😂😂 şimdi reklamdan geçilmiyor sana yazarken bile 2 kez reklam geldi…. 🙄🙄🙄sinir bozucu
Busra030409 Tdof26 güzeldi bebeğim bi hafta geriden geliyomuş protein ağırlıklı beslen biraz dedi. Haftaya tekrar çatı muayenesi yapacakmış açılma yumuşama var mı diye. Seninki kaçta
Tdof26 Busra030409 bende bugün gittim açılma sancı hiç bişey yok pazartesiye kadar beklicez açılma olursa suni veririm dedi ama olmazsa pazartesi sezeryanla alcak yani pazartesi kesin doğum anlıcağın çantanı al gel dedi 39+4 deyiz şuan. İnşallah senin bari açılman falan olur ben ümidimi kestim 😓 çok karışık hissediyorum 🤯
Busra030409 Tdof26 dur hemen ümitsizliğe kapılma bi anda olur belki açılman suyun flan gelir. Sen Pazartesiye kadar bol bol hareket et merdiven in çık hurma ye yerleri flan eğilerek sil gerekirse belki nazlı kızın gelmek ister 🤷♀️ Valla bende de yalancı sancı flan hiç bişey yok bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun sonuçta sezaryen olan da bir sürü insan var nplm