Balonnnnn Busra030409 bana da gına geldi bi post açıyorum okuyana kadar reklam giriyor. Başka açıyorum yine . Bi de çok uzun reklamlar sıktı artık .
Balonnnnn Busra030409 bi de alakasız reklamlar hedef kitlesi zaten biz değiliz neden bize izletip vaktimizi çalıyorlar😏
Bebegimgeliyo Bana dakika başı yemek sepeti reklamı geliyor hamilelik uygulamasında bu kdar yemek videosu cok saçma gece de giriyoruzo saatde nerde bulayım lahmacunu bende silicem uygulamayı !!
Bebegimgeliyo Busra030409 evet baya kötü köfte lahmacun bide güzel reklam yapmıslar canı çekiyor insanın
dondurmalibebegim Bende de sürekli hata error veriyor. Post açamıyorum hata ikazı geliyor. Yani bu kadar güncel bi uygulama 2 aydır ara ara sürekli hata geliyor can sıkıcı. Çıkıyorum uygulamadan mecburen kendi kendine düzeliyo
Busra030409 dondurmalibebegim bende de var o sıkıntı kendi kendine hata veriyo uygulama aşırı yoğunluktan mı oluyo acaba
asli16 Banada oyun reklamı geliyor sürekli sanırım uygulama kendisi yüklüyor ve yaptığı reklamdan sanırım para alıyolar.
Busra030409 asli16 bi arkadaş daha şikayette bulunmuştu. Yöneticilerden biri uygulamayı ücretsiz kullanabilmeniz için reklamları yayınlamaya mecburuz gibisinden yazmıştı. Tamam her uygulamada reklam var ama bu kadarı çok fazla bence
Tdof26 Busra030409 canım nasılsın iyimisin ne durumdasın gelen giden varmı 😂 son 6 günümüz beklemedeyiz 😐
Busra030409 Tdof26 valla ben de aynı beklemedeyim salı tekrar kontrol var bakalım ne dice 😅 Senin için bi şey demedi mi suniyle flan başlatır belki bi haftaya kadar gelen giden olmazsa. Sen benden azıcık öndesin çünkü kendimi teselli edeyim biraz 😅