Tekmile11 Kuzular size bir sorum olacak Demir hapı kullanmaya başladığım günden beri afedersiniz büyük tuvaletimde renk değişimi ve kabızlık sorunum var beş altı gün oldu başlayalı , prospektüsünde yazıyor ama sizde de oldu mu? Merak ettim
Seeyyyda Tekmile11 ayy bende de oldu aynı şey. Hâlâ da devam ediyor ben de kuru kayısı zeytinyağı falan o şekilde çözmeye çalışıyorum bu sorunu😒
Derya Tekmile11 rengi siyaha döndü ve 15 gün tuvalete çıkamamaksa evet, ben içmiyorum artık çünkü yan etkilerinde kabızlık renk değişikliği diyor bir ilaç yan etki ediyorsa neden içiyim ki, bugün doktodaydım gayette sağlıklıyız maşallah
glnzem Tekmile11 benimde kabız yapmıştı doktorum ilacı değiştirdi şuan kullandığım ilaç kabız yapmıyor. Ferplex adı
Tekmile11 Seeyyyda benim bide bağsur problemim var 😢 bende yiyorum hoşaf içiyorum ama inşallah fayda eder
ebrarecem Derya kan ilacı gebelikte çok önemli kan değerleriniz şimdi iyiyse bile sonradan düşebiliyor hatta doğumdan sonra bile kan ilacı kullanmak gerek. Başka markalar deneyin ama kullanın. İlk gebelikte bnde önemsemedim çok halsiz düştüm saçlarım döküldü kel olucam sandım. Renk değişiklikliği normal ama kabızlık değil. Gün kurusu kayısıyı bol suyla tüketin iyi geliyor kabızlık için.
archmom Derya canım merhaba . Demir ilacı çok önemli . Bende demir ilacı 4. Derece hemoroide yol açtı . 1.5 ay süründüm . Bende bırakacaktım . Doktorum sidefer diye bir demir takviyesi yazdı . Herseyim normale döndü . Doktoruna bir danış istersen .
serenty_123 Kaç haftaliksiniz magnezyum kullanmaya başladım ben dengeledi o yoksa tek başına kabız yapiyor çok fena
Tekmile11 serenty_123 15 canım sadece Demir değil d vitamini magnnezyum vs falan da var tek içmiyorum üç dört hap
Derya Tekmile11 folik asit bende uykusuzluk yapıyor ona dayanabiliyorum ama demir ilacına dayanamıyorum yan etkisine zaten kabızlık var onu içince ekstra oluyor o yüzden kırmızı meyve yemeğe çalışıyorum ordan tamamlamaya
serenty_123 Tekmile11 ah ah cnm gün de kaç hap saysam bitmez ilaç çocuğu resmen 🤣 sabah gözümü açıyorum ilaç iğne akşam yatarken yine ilaç demir magnezyum tiroit hapı d vitamini kan sulandırıcı 🤷🏻♀️allah yardımcımız olsun
Beyzan738 Derya benimde ilacım Decavit acaba ondan mı kabız oldum rengi de siyah yapamyorm 3 lt su icmeme rağmen zorlayınca da bebeğe bsy olur diye korkuyorum kontrolden önce doktora gitmem lazmmi kontrolü mu beklesem sizce
ebrarecem Tekmile11 renk düzelmiyor gayet normal bir durum endişe etme. Kabızlık düzeldiyse de sorun yoktur yinede bol suyla kuru kayısı ye hergün bikaç tane iyi oluyor.