bigunanneolucak Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 6.günü elimde test vardı öylesine yapayım dedim. Hiç bisey cıkmadı. İğnenin etkisi bu kadar cabuk mu geçiyor. Anlayamadım. https://resmim.net/i/DZq2U __
Adaa8905 bigunanneolucak Canım bende 6. Gunumdeyim iğnenin etkisi 14 gün sürer o yüzden böyle çıkabilir 1 hafta so da yap
EsrSvm bigunanneolucak Kuzum ben 6. Günü ovulasyon testiyle bakmıştım çok koyuydu.8. gün de gebelik testiyle baktım silik çizgi bile yoktu.Bende de kısa sürdü yani.Bazı iğnelerin dozu yüksek oluyor sanırım o yüzden diğer kişilerde uzun sürüyor olabilir 🤔
CansuDRY bigunanneolucak Benim 10.gün geçmişti. Hatta bununla ilgili başlık açtım bugün. İsterseniz bir bakın. İğne ve gebelik testlerimin tamamını paylaştım.
Mouradi bigunanneolucak Ola bilir sende iğnenin etkisi geçer canım, ama hcg idrara çıkması için erken bence ya 🙄 sabrlı ol biraz erkenden yapmışsın hem :)) bekle sen 14cü güne kadar İnşaAllah gebelik olur canım 🥰
Adaa8905 bigunanneolucak Çatlatma iğnesinin 6. Günü demişsin ama çatlatma iğnesi in etkisi 14 gün sürer doğru sonuç alamazsin
EsrSvm Adaa8905 Bu arada evet silik çizgi gibi banada öyle geldi ama tamamen beyaz mı canım @bigunanneolucak
bigunanneolucak EsrSvm galiba geçen ayda 8.gün kan vermiştim 0.599 cıkmıştı. Dediğin gibi galiba🤗 yani bundan sonra yaptığım testlerin iğneyle ilgisi olmicak🤗
Adaa8905 EsrSvm Herhangi bir belirtin var mı canım.benim kasiklarimda ağrı beyaz akıntım var ilişkiden sonra daha fazla ağrıyor
EsrSvm bigunanneolucak Evet kuzum.Çünkü gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testiyle baktım tekrar o da silikleşmişti.İnşaallah 1 hafta sonra gebelik var mı diye bakarız 🙈☺️
denizinprensleri2 bigunanneolucak akıntın var mı canım norlamlde akıntı olması lazımmış benimde hiç yok bide birkaç gün sonra yine bir yap test