[silindi] MihraEla2177 Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim sizlere de Rabbim en hayırlı, uzun ömürlü ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sizi onlara, onları da sizlere bağışlasın 🤲🌺
[silindi] 3MelekAnnesi3 amin teşekkür ederim Rabbim bizlere evlatlarımızı bağışlasın, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü ve salih evlat olsunlar 🤲🌺 sizin acınız da kolay değil Rabbim yüzünüzü hep güldürsün, çok mutlu olun sizlerde 🤲🌼
[silindi] Nasip_kismet sizinde başınız sağ olsun Rabbim in imtihanı, İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
Birceayse [silindi] sizi okadar iyi anliyorumki o evden karnında cikip kucağın bomboş dönüp heleki eve hic getiremeyip toprağa koymak kundaga degil kefene sarmak 2 yıl oldu ama hergun ayni hiç zman gecmedi gecsede hiçbirşeyi değiştirmedi.siz tekrar anne olmayı deneyebilirsiniz benim oyle bi şansım da yok allah sizinde bizim gibi olanlarında kucağını boş birakmasin basiniz saolsun demek bile inanin cok zor.
[silindi] Birceayse sizinde başınız sağ olsun fakat çok özür dileyerek sormak istedim özel değilse neden şansınız yok?
Mucizeninannesiiiii [silindi] Allahım sabır versin yüreğine okurken ağladım. İnşallah inşallah hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize
Tugba6336 [silindi] ağlayarak okudum rabbim sizleri cennetin de kavuştursun. İnşallah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
MihricanA [silindi] Kucağımda oğlum varken okudum bi an o acıyı yaşadığımı hissettim Rabbim yardımcın olsun cok zor simdi kendime kızıyorum uyumadigi gecelerde niye of demisim diye😥 Allahim evladını sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin acılarını hafifletsin insallah
[silindi] MihricanA angel123 Hilall35 [silindi] çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü ve salih evlatlar nasip etsin 🤲🌼 güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok sağolun 🌺