Yenibirannee [silindi] okurken ağladığım nadir postlardan acina ortak olabiliyosak ne mutlu bize canim basın saolsun Rabbim sana saglikli hayirli guzel evlat nasip etsin insallah tabi butun isteyenlere ve biz hamilelere saglikla cocugumuzu kucagimiza almayi nasip etsin cok üzüldüm gercekten.. ne denir nasil teselli verilir bilmiyorum..
MihraEla2177 [silindi] canımm bnmm neler yaşamışsın öyle o kadar çok çok üzüldüm ki gözlerim doldu, Rabbim inşallah inşallah inşallah bu evladınızı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Allah uzun ömürler versin inşallah hep dua edicem size 😔😔😔😔😔😔
[silindi] MihraEla2177 Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim sizlere de Rabbim en hayırlı, uzun ömürlü ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sizi onlara, onları da sizlere bağışlasın 🤲🌺
aselmila17 [silindi] RABBİM sabır versinALLAHIN izniyle kucağımıza alalım İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM DUA et RABBİMİZİN izniyle gelsin evlatlarımız AMİN İNŞALLAH RABBİM 🤲🤲🤲
SERNUR [silindi] seni o kadar iyi anlıyorum ki yazdıklarının yarısını bende yaşadım.. 🤲 hayırlı ömürlü olsun miniginin..saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲 ❤️ ❤️
Masalannesii Dareyn bunu okuyunca gözlerim doldu resmen rabbim her zaman hayırlı olanı nasip etsin isyan etmeyenlerden eylesin bizi🤲🤲
Busra3509 [silindi] estağfurullah Helal olsun Rabbim sana sabır güc versin Öyle güzel öyle kutsal bir annesinki suan Rabbim sevmese seni dert vermez Elhamdülillah Allahtan gelen herseye 💜🌸
Ervaerva [silindi] gözyaşım pıt okadar çok üzüldüm ki inşallah rabbim sana gönlünce evlat nasip eder sağlıklı sihhatlı evlatların olur içini ferah tut Allah yardımcın olsun çok üzüldüm 😔
Neslihandvc [silindi] Allah ım sizlere bağışlasın inşallah sımsıkı tutunsun hayata güzel bebeğiniz 🙏🏻
3MelekAnnesi3 [silindi] ahh rabbim bu bebegini sana bagıslasın acın Dinmez hep bir yerlerde kanar ama bu bebek sana umut olur nefes olur inşallah tekrar üzülmezsin dogurunca kokusunu içine cekince ohhh beee dersin canı gönülden dua ediyorum sana canım su mübarek gün hayrına rabbim senin yüreğini bida yakmasın bende 1 düşük yaptım onda bile sonucta benim evladım da yapsaydı kanımla büyütüp dogurup emzircektim diye cok agladım o hastane kapısı doktorun pat diye yüzüme düşük olcak demesi felan dünya durmuştu elbet senin kadar agır yasamadım Allah kimseye yasatmasın mesela suan 13 aylık oglum var 20 haftalık hamileyim ama daha kalbini bile duymadığım minik beden bende hep yara aklıma her gelişinde yinede o benim yavrumu diyorum insan atamıyor içinden rabbim diger evlatlarının ömrünü bu yavruna eklesin inşallah kuzum
[silindi] 3MelekAnnesi3 amin teşekkür ederim Rabbim bizlere evlatlarımızı bağışlasın, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü ve salih evlat olsunlar 🤲🌺 sizin acınız da kolay değil Rabbim yüzünüzü hep güldürsün, çok mutlu olun sizlerde 🤲🌼
[silindi] Nasip_kismet sizinde başınız sağ olsun Rabbim in imtihanı, İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
zilann cok duygulandim… Basiniz sagolsun Rabbim karnindaki evladinizi sag salim kavustursun size.. 🤲🏽🤲🏽💞💞
Filiz3414 [silindi] Rabbim sizinde kucağınıza sağlıcakla almanızı nasip etsin evet çok zor bir durum ben aynı hikayeyi sebep bulunamaayarak abimde yaşamıştım. Rabbim size kirildiginiz yerden güç versin inşallah.
FasulyeveAnnesi3 [silindi] Allah ölen kızının ömrünü bu yavruna versin inşallah sağlıkla doğmayı nasip etsin sanada evlat sevgisini tattırsın gerçekten zor bi durum 😭😭😓😓
[silindi] Fatata sizinde başınız sağ olsun, Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın, dualarım sizlerle 🤲🌼