Bebek1_ Baharszr vallahi daha hamile olduğumu bilmeden herkes yüzüme bi güzellik geldi dedi gerçekten de öyleydi aradan bi 2 ay geçti benim cildin bi bozulmaya başladı boynum göğüs aram sırtım heryerim sivilce siyah nokta mahvoldu resmen hemde dokunacak yer kalmadı ve kızım olucak 🤣kız erkek meselesinden değilde bence biraz da genler den annemin dediğine göre annemde bana hamileyken aynı benim gibi olmuş 🤷♀️
semsem21 Baharszr tamamamen hurafe benim de oğlum olacak , 5 aylık hamileyim suratının her yeri sivilce doldu.Keşke doğru olsaydı :)
Baharszr Gerçekten kızlar herkes o kadar güzel yorumlar yapmış ki hepsi birbirinden anlamlı ya iste ne güzel bir platform ki herkes istediğini paylaşıp konuşabiliyor ve bilgi alabiliyor hem eğlence oldu bende bilgi sahibi oldum hepinize teşekkürler 🤗🤗
prens_annesii Valla artık doğru mu batıl inanç mı bilmem ama ben 7 8 haftalıkken annem senin oğlun olacak yüzüne ayrı bir güzellik geldi demişti ve şimdi 6 aylık olduk oğluşumla 💚😙
Cigdem-e Baharszr o tamamen hurafe canim kızim olacak cok sukur ne sivilce ne leke falan cikmadi yuzumde. Oglumdada aynisiydi. Hadda ogluma hamileyken karnim sivriydi kızımdada aynisi 😊😊
SedaCeki Baharszr kizim olacak ve cirkinlesmenin aksine saclarim cildim gun gectikce guzellesiyor inanmayin o hurafelere😊
Nurhanimm Baharszr kiz cocuklari olcak olanlarin genelde yuzune guzellik gelir sendr bi degisiklik var ama bi guzellik gelmis cildik guzellesmid derler sona gecer cok duydum banafa dendi kiz di gercekten de
harece Baharszr kızım olacak kim salladıysa bende tutmadı. Gayet bakımlıyım dahada güzelleştim. Cildim parlıyor.
Naz_01 Baharszr ben kıza hamileyim aksine yüzüme güzellik parlama geldiğini söylüyor herkes .bence batıl inanç o .komşumun hem kızda hemde erkekde yüzü leke,sivilce doldu güzelliği gitti
paradiseeeeee Baharszr hiç doğru degil valla 9 aydayım oğlum olucak inşalalh hiçde güzelleşmedim aksine çirkinleştim
Ezgifatma2010 Büyük kızımda hep sivilce bastı yüzümü sonrasında tedavi görmek zorunda kaldım sivilce için rabbim nasip ederse şimdi gene kuzım olacak hiç sivilce de çıkmadı çok şükür leke de olmadı bence bu olay tamamen tesadüf