Baharszr Merhaba kızlar anne erkekte güzelleşir kızda çirkinleşir muhabbeti kaçıncı ayda belli oluyor sizce ?
DenizSayer Baharszr bebek sonuçta öyle bişey yok tamaman yalan sadece hormonlar değişebiliyor kızda ve erkekte bazı kız anneleri var çok güzelleşiyorlar ama benim kızım bende sivilceler çıkardı çenemde lekeli lekeli saolsun hamile kaldığım aydan beri vardı şimdilerde 21+2 oldum yine az biraz var çıkıyor geçiyor sorun etmiyorum önemli olan sağlıklı olması bal kızımın
Mom5444 Baharszr 8 aya girdim erkek bebek ama hiç güzelleşemiyorum canım 🤣 çenemde sivilce 8 ay boyunca hiç eksik olmadı kilo aldı başını gitti yanaklarım bile kilo aldı ya 🤣
iremakar35 Baharszr 4. Aydan sonra yüzümdeki sivilceler yavaş yavaş geçmeye başladı ergenliğimde bile böyle olmamıştım😂 şuan 5 aylık hamileyim kızıma 🌸
Baharszr DenizSayer Tabi ki Allahım tüm evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip eylesin önemli olan sağlığı.. insan merak ediyor ya bende sormak istedim ☺️
DenizSayer Baharszr anladım canım benim tabi ki merak ediliyor amin canım cümlemiz inşallah gönlünce olsun her şey canım 🌸
fatmArslan06 Baharszr oğlum olacak ergenligimde çıkmayan sivilceler cıktı vücudumda aşırı çirkin hissediyordum kendimi hatta şüphe bile ettim bu bebek kiz olabilir diye ama hep erkek denildi😁😁 artık sivilceler gitti 24 haftamdayım kurtuldum herhalde çıkmıyor ama bu hftya kadar sağolsunlar eksik bırakmadılar gıcık sivilceler 😁😁😁😁
ug_fa-3diplomalianne Baharszr 9. Ayıma girdim bi kızım olacak ne en ufak bi lekelenme ne sivilce ne de başka bişey hala kesin bu çocuk erkek diyen var artık şu hurafelerden kurtulabilsek keşke 🥺
mineu8 Baharszr oyle birsey oldugunu sanmiyorum guya neymis kiz annenin guzelligini alirmis pehh ilk kizimda da, bu gebeligimde de güzelleştirdi beni kizlarim 🤩🤩
kubr_pak Baharszr Buna hiç inanmazdım ama bugün tam 8 aylık olduk kızımla, 6.5 aylıktan sonra kendimi çirkin hissediyorum artık, burnum şişti, yüzümde sivilceler lekeler oluştu hep ☹️ kızım iyi olsun da ben çok önemli değilim tabi
Smyra- Baharszr 5.ayımda başladı paşam olacak 😆😆büyük eltim ortanca eltimin yanında çok guzelleşmişsin dedi tek sıkıntı ortanca eltimin de hamile olması 🤣🤣onun da prensesi oldu
Smyra- Baharszr bence var böyle bişey beni gören çok güzelleştiğini falan söylüyorlar eltimin hep burnu büyüdü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣