GizMeh Hsakarya yumurtadan ben tksinmedim ya çok garip pekte sevmezdim aöa hamilelikte tek yediğim şey haşlanmış yumurta oldu. Her sabah 2 tane yiyorum hatta sahurda eşimle bir tane daha yiyorum ben de çok şaşkınım
Hsakarya GizMeh benim bulantılarım da çok oluyor ilaç içiyorum ilaçla duruyorum kuzum bir kere tiksindim öyle kaldı 10 haftalık olacağız yumurta yiyemiyorum o yüzden de zorlamıyorum bende
GizMeh ButterflyBal öyle mi gerçekten ilk kez duydum 🤗🤗 bakalım daha çok var öğrenmemize 🤦🏻♀️ Bir de çayı şekersiz içerim ben, hepten içemiyorum şimdi. Çaydanlığı da rafa kaldırdım. Eşim zaten çay seven biri değil onun da işine geldi 😅😅
ButterflyBal GizMeh Cinsiyet belli olunca yazın mutlaka merak ediyorum şu Çay olayı doğru mu diye. Bir kişi daha yazmış forumda çünkü.
Glsmyldz09 GizMeh salçadan domatesten tiksinmiştim ikinci trimesterdan sonra herşey normale döndü endişe etme sabır et 🙏🏻😁
Csm GizMeh 18 20. Haftaya fln kadar Kestane Kuru incir Turşu Patlamış mısır Her türlü beyaz/kırmızı et, balık Soğan sarımsak Tüm baharatlar Odun ekmeği kokusu 🤣 Hurma Nar Tum sebzeler Yayla çorbası Mercimek çorbasından tiksindim🤣🤣🤣
Zeynep_18 GizMeh o haftada çay kahveden nefret ediyordum çünkü mide bulantılarım çok fazlaydı, 12. Haftaya doğru azaldı sonra kesildi şimdi deli gibi çay içiyorum hergün de bir fincan kahve😁🙈
tatlican28 Bende çay aşığı olarak ilk dört ay hiç içemedim şimdi yavaş yavaş başladım canım bide lahana görünce midem bulanıyor tahammül edemiyorum görmeye bile
GizMeh tatlican28 ay ben lahana sarması aşerdim dün. Çok severim iyiki tiksinmedim ondan. Kayınvalidem sağ olsun yaptı bi tencere
Zeynep_18 GizMeh ben ağlıyordum yiyip içemediğim şeyler için şimdi geçti şükür 29 haftadayım hâlâ bazen tiksindiğim oluyor ama eskisi gibi değil😁😁
Fatma7666 GizMeh Kokusu bana çok acayip geliyor kendisi aman bana dokunma yaklaşma diyordum adamcağıza 🤣🤦♀️
Minnosannem12 GizMeh bilmiyorum bana sarıldıkça midem bulanıyordu yanıma bile yatmasını istemiyordum 😂
Zeynep9120 GizMeh bnde anlam veremiyorum canım cok garip yanagmdan öpse tuylerm havaya kalkıyor 😅😅 bazen ytakta bıle nefesı kokuyor arkamı dönup yatıyorum normalde hc boyle degldı hamılelıkten snra basladı bndede anlam veremıyorum
gulin-35 GizMeh 26 haftadr ıkı bardak cay zor ıcmısımdır bende oncesınde cok ıcerdım bır de tavuktan tıksındım