Ayse10 Nigarhacizade benim kusmam olmadı hiç bulantı da sadece et gördüğümde ya da sadece etin adını duyduğumda oldu.
Begumhane Nigarhacizade ilk hamilekiğimde hiç olmadı bunda daha hamile olduğumu bilmiyordum mide bulantım başladı yani kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor
Nigarhacizade GizMeh peki, ilk kalp atışı ne zaman duyulur? Ben 6+ 4de duyulurmu, o zamana çağırdı doktor 🙏🏻
Meless Nigarhacizade valla bende böyle post açmıştım ertesi gün başlamıştı😂 5+3te bir başladı hayata küstüm. Çok şükür 12.haftada bitti
minnosannesiii Nigarhacizade benim annemde her hamileliğinde 9 ay serumla ayakta kaldı çok zorluk çekti. Bende ondan korktum hep şuan 9+1 deyim bulantım oluyor ama başedilmeyecek gibi değil yinede çok şükür
Nigarhacizade Gnz Ayy inşAllah güzelce kesin sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻🥰 kalp atşları için 6+4 de gidicem 🙏🏻
Mom726272 Nigarhacizade aynen canım amin inşallah midem bulanmıyo diye endişelenme bulansa daha kötü ya
Gnz Nigarhacizade bende haftaya gidicem inşallah ama şuan çok halsizim sürekli uyumak istiyorum bacaklarim belim kasıklarım ağrıyor sizinde öylemi
Busramom54 Benim 6.haftada bulantılarım başladı 17.haftama kadar sürdü. Prilam da kullandım ama yine de nerdeyse her gün kustum. Bazı günler birden fazla oldu. Bence böyle seyler genetik annem de aynı benim gibiydi.
Maece Nigarhacizade 6. Haftada başladı.Şu an 13+1 ’im ve bu mesajı hastaneden yazıyorum:) hala geçmedi yani aslında sürekli olan mide bulantısından yemeklerden sonra midenin sindirememesi ve kusmaya alışmasından dolayı bulantıya evrildi. Sadece yemeklerden sonra yaşıyorum kusma ve bulantıyı ve beslenemediğim için Pazartesi hastaneye yatış yapıldı. Umarım senin hamileliğin bulantısız ve sorunsuz geçer🌺
Nigarhacizade Maece allah şifa versin canım! ❤️🧿Kendine dikkat et iniAllah bir an önce geçer bu durum sağlığına kavuşursun bir an önce ❤️💕Teşekkür ederim 🥰
Sinem12345 Nigarhacizade bende ögrendigimde 5 haftalıktık hiçbir şey yoktu 6. Haftaya bi girdik şimdi 14üz devam 🤢