Nigarhacizade Merhaba arkadaşlar, ben 5+1 haftalık hamileyim. Daha bulantı ve kusma yok, şimdi yoksa bile kaçıncı haftada başlama ihtimali var. Kusmadan geçiren varmı hiç 🥺❤️
Merinosunannesii Nigarhacizade ben hiç kusmadım canım bulantılarım 6 7 gibi basladı 13 gibi bitti öğürme bile 2 3 defa filan olmuştur o da böyle kötü birşey koktuysa sadece bulantuyla geçirdim onu da prillam ve tuzlu krakerle atlattım kolaylıkla
Biranneadayiiii Nigarhacizade 6.ci haftada başlıyor kuzum ama hiç belli olmaz herkesin hamileliği farklı geçiyor belki hiç yaşamazsın ☺️ kolay hamilelik geçirirsin insAallah 🥰
Mom726272 Nigarhacizade keşke hiç kusmam olmasa 😔 benim 5 /6 haftalıkken başlamıştı sanırsam 15 haftalık oldu bebeğim sabah bulantısına devam
Nigarhacizade Nigarhacizade Nigarhacizade Merinosunannesii çok teşekk Biranneadayiiii çok teşekkür ederim canım ❤️
Nigarhacizade Merinosunannesii Peki kaç kilo aldın canım. Şimdi 51 kiloyum, aşırı kilo almaktan korkuyorum ☹️
Nigarhacizade Mom726272 herkesde farklıymış gerçekten. İnşAllaj hepimiz güzelce geçirip, sağlıkca kucağımıza alırız 🥰🧿
3prensesannesiii Nigarhacizade Bu 3. Hamileliğim ilk defa bu hamileliğimde hiç kusmadım sadece sarımsak ve melemenden migdem bulandı o da hemen geçti .☺️
Merinosunannesii Nigarhacizade 12 13 filan aldım kaç kilo aldıgım umrumda değil önemli olan kızım sağlıklı doğsun yeter karnım çatlak içinde doldu ama umrumda mı hayır 🥰🥰
Mom726272 Nigarhacizade aynen canım amin inşallah midem bulanmıyo diye endişelenme bulansa daha kötü ya
GizMeh Nigarhacizade canım benim 6. Haftada başladı şuan 7. Haftadayım. Prilam kullanıyorum. Bir kere kustum çok kötüydü. Yiyemiyordum prilam kullanmadan önce. Daha yeni başladım prilama. Doktor sabah akşam 2 şer tane dedi ama ben şuan sadece gece yatmadan 2 tane alıyorum. Fazla bulantım yok çünkü. İlerki zamanlarda bırakırım durumuma bi bakarım bulantım durmuş mu devam mı editor diye 😃 ağzımın tadı biraz da olsa yerine geldi ama bu ilaçla şükür.
Mk34 Bu kişiden kişiye değişir genelde altı yedi gibi başlıyor benim yedinci haftada başladı ondayım hafiflemiş durumda.Ben iştahsızlık ve mide bulantısı yaşadım sadece bi kez çıkardım başkada olmadı herkes kusmuyor herkesim midesi de bulanmayabiliyor.Dediğim gibş yapısal birşey kişiden kişiye değişiyor 12. Ci haftadan sonrada genelde geçiyor.Dua et hiç olmasın 😅