Seminn Bende kullandım 9 haftalık tan 15 haftaya kadar sonra toparladım çok şükür bende biraz sersemlik yapıyordu🤗 HMEC ben sabah kahvaltı etmeden hemen önce içiyordum gerektiğinde kullanınca da işe yarıyordu
Mom080 HMEC ben gece 1 tane içiyordum iyi geliyordu bir de gece lansor içmemi söylemişti doktorum safra kusmami engellediği için sabah bulantılarım kesilmişti bi doktorunuza danışın isterseniz ben çok etkisini gördüm. Bulantı olduğunda yoğurt yemekte iyi geldi bana
Zeytinlimon HMEC dün kullandım full uyku çarpıntı halsizlik ağiz kuruluğu gözbebeklerinde büyümeye kadr büyün yan etkilerini yaşattı sağolsun dayak yemiş gibi yığılıp kalkamadım. 9. Haftadayım tekrr içmeyi düşünmüyprım ancak herkeste farklı olabilir.uyumadan önce 2 tane alinması gerekiyormuş gündüz içmeyin bnce beni mahvetti
Dilek33 HMEC 6 haftalik başladım kullanmaya 27+3 olduk hala kullaniyorim arada belki geçmiştr dye deneme amaçlı içmiyorum öğün çok kötü oluyorum
kubrakokcan HMEC yatmadan önce iki tane içip yatıyordum. Ertesi günü rahat geçiriyordum. 7. Haftamdan 15. Haftama kadar kullandım 🥰