HMEC Arkadaşlar bi kaç haftadır bulantıdan kafamı kaldıramıyordum 2,5 kilo falan vermişim hatta. bugün doktora gidip durumu anlattığımda bu ilacı verdi. Uyku dışında bi yan etkisi yok dedi. Aranızda kullanan faydasını gören var mı?
hellobaby0 HMEC 18 haftama kadar kullandım çok aman aman bulantıyı kesmiyor ama yine de hafifletiyor hiç içmediğim zaman daha kötü oluyorum
HMEC Ayceycev bu şiddetli bulantıları kesebilecek hiçbişey olamazmış gibi hissediyordum artık bu gece başlayacağım umarım ben de faydasını görürüm
HMEC hellobaby0 henüz kullanmadım ama ben de birden bulantılarımın sıfıra ineceğini hiç düşünmedim ama umarım yemeği yiyebilecek ev işlerini yapabilecek kadar kendime gelebilirim
Meless HMEC ben 16.haftamdayım hala kullanıyorum canım gece yatmadan 2 tane içiyorum. Bulantılarım geçti ama ilacı bırakmaya cesaretim yok. Gebeler için üretilen bir vitamin zaten prilam ilaç değil bitkiselmiş
HMEC Meless evet biraz araştırdım öyleymiş. İçim rahat etti. İnsan ister istemez tedirgin oluyor bebeğe zararı olur mu diye
Bahar2622 HMEC canım prilamım o olmasa napardim bilmiyorum 🤭 7-8. Haftada baslamistim 18+6 yim hala kullanıyorum tamamen kesmiyor ama yemek yiyebiliyorum. Bende herhangi bir yan etki olmadi hem sabah hem akşam içiyorum
Plncnr-dnsn HMEC bende kullanıyorum benim bulantılarım akşamları oluyor genelde doktorum verdi çok şükür rahatladım ama dehşet uyku yapıyor
sabirsizanne111 HMEC 32. Hafta dayım 12.haftadan beri kullanıyorum şimdilik bi zararını görmedim. Kullanmazsam bütğn gün kafamı kaldıramıyorum
nazkeve açıkçası bende pek işe yaramıyor hatta hapı kullanınca vücüdum hapı atıyor gibi geliyor ama bünye meselesi sonuçta.
Mom080 HMEC ben gece 1 tane içiyordum iyi geliyordu bir de gece lansor içmemi söylemişti doktorum safra kusmami engellediği için sabah bulantılarım kesilmişti bi doktorunuza danışın isterseniz ben çok etkisini gördüm. Bulantı olduğunda yoğurt yemekte iyi geldi bana
Seminn Bende kullandım 9 haftalık tan 15 haftaya kadar sonra toparladım çok şükür bende biraz sersemlik yapıyordu🤗 HMEC ben sabah kahvaltı etmeden hemen önce içiyordum gerektiğinde kullanınca da işe yarıyordu