EcmBrls
Zehra-33- Vallahi ben çok araştırdım udi hindi hamilelikte kullanılabiliyor içiniz rahat olsun. 3 gün içinde kendime geldim öksürük tam anlamıyla geçmiyo tabi ara ara da olsa öksürüyorım hala ama nefes darlığı ya da ciğere inmesi gibi şeyleri önlüyor. Bugün benim 14.günüm az önce doktordan geldim acilde kana baktırdım değerlerim normale dönmüş çok şükür ciğerlerime inmemiş gibi görünüyor ben de udi hindiye bağlıyorum bu durumu. Aynı anda 6 haftalık hamile kuzenimle covid olduk onun ciğerlerine indi kullan dedim kullanmadı ben toparladım o toparlayamadı şimdi evde sürekli serum yiyor 7.haftada bebeği kaybetti ( coronadan diye net bişey demedi doktorlar onun kendi sorunları vardı ) ben kan sulandırıcı kullanmadım hiç en az 7-8 farklı doktora sordum gerek görmediler kan ile ilgili sorunu olan, kalp gibi ciddi rahatsızlığı olan, covid ilaçlarını kullanan ya da daha önce bebekle ilgili hikayesi olana veriyoruz dediler o yüzden içim rahat. 10.günden sonra toparlanmaya başlıyorsunuz antibiyotik vs virüse etki etmez mikroplar için kullanılır bizim tek amacımızın ciğerlere inmesini önlemek olmalı gerisi halloluyor ve Allahın hikmeti işte anne karnındaki bebeklere geçmiyor..