Dila71 12 haftalık olduk ama karnımda bir değişiklik yok 🤔 sertlik bile yok sadece anı hareket edince ben burdayım diyor 😂 ne zaman çıkacak bu göbüşlerrr
fethiyeli48-48 Dila71 12+5 ile bende burdayım kasıklarımda sertlik var derinin hemen altı semsert ve benim biraz göbeğim çıktı sanırım akşamları özellikle . Kasık batması ve bel agrısı ile yaşamaya devam çok şükür 🐣
Mumy01 Dila71 canım çok erken daha ooo ben 20 haftalıgım hala sıfır göbek yani kilolu hamile kalanlarda biraz kendi göbegi ile daha belli oluyor 16 20 haftalarda ama gaz şişkinligin yoksa şuan bunu beklemen için çok erken 24 haftada felan belli olmaya baslarmıs doktorumda öyle dedi
Serpiltsn Ben de ne yazık ki 3 kilo almışım. Cinsiyetler belli oldu mu sizin ? İkili tarama sonucun icin pzt hidecem doktora bakalım belli olur mu bizimki
Serpiltsn Dila71 ben aldım sanırım Progestan igne den dolayı 3 günde bir vuruldum bugüne kadar bi de tüp bebek benimki hormon takviyelerinden
Gulsah_zorlu92 Serpiltsn bende 12 haftalığım ve tüp bebek ❤️ Aynı sekılde progestan igne üç günde bir ve 3 kilo aldım 😂
Mk34 Bende 11 e girmek üzereyim yemek yediğimde göbeğim bi tık çıkıyor ama genel olarak yok gibi zaten öncesinden de birazcık gobüşüm vardı🤦🏻♀️😅Kilo almadım üç kilo verdim aksine
Serpiltsn Mk34 ben ilk 9 hafta istahım yoktu 2 kilo vermiştim sonrasında 3 haftadır iyiyim yiyorum masallah 🤭yedigim icin de geri geldi kilolar 🤣
Zeynep9120 11 haftalıgm göbegim yukarı toplandı mide bulantısı iştahsızlık yuzunden bsy yiyemiyorum malesef insallah duzelir
Sedef88 Bizde 12+2 olduk bugün doktor kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız bebişimden cinsiyetini de soracağım çok heyecanlıyım sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah gönlümdeki olur🤲🏻🤲🏻
Zeynep9120 Mk34 sendedemi aynı sorun iştahszlk cok zor bsey ya tiksintii ne blim bsey yiyemiyorum berbat bsy😓😓
SevincGancali 12+3 haftalık hamileyim. İlk haftada 1 kilo aldım, sonraki haftalar almadım. Günde iki kez yiyorum , o da az . 11. haftadan itibaren karnım belli olmaya başladı. Doktor cinsiyeti söyledi ama emin olamıyorum şimdiden.
Serpiltsn Gulsah_zorlu92 demek aynıyız canım 🤣bıraktırdı bana 12. Haftaya girince igneyi artık sen devam mı ?