Sebiluner 32 haftalık olduk.fakat şimdiye kadar normal olabilirsin diyen doktorum sezaryen olacaksın bebeğini riske mi arıyorsun deyince rahatsız oldum. Normal doğuma yönlendiren bildiğiniz doktor önerileri var mı? Beylikdüzü’nde oturuyorum.
Anneyim11 Sebiluner bende orda oturuyorm avcılar Hospitale gdıyorm nil bılgene suan 39 haftam bitiyor normal ıcın beklıyoruz sukur bı sorun yok 41 haftayı bıtırrız gerekırse dıyor
Mervekaynak Sebiluner bende de şu fazlalığı var aynı zamamda bebek de irilesmeye başladı böyle irilesmeye devam ederse kesinlikle sezeryan dedi benim.doktorum da.ama.ben garipsemedim çünkü normal kafası ve göbeği iri dedi bana bize de yüksek ihtimalle sezeryan diyecek 32+4deyim
Sebiluner kucuktosbik27 kucuktosbik27 hafif su fazlalığım var. Ama perinatoloğa sordum. Bu normal doğuma engel değil dedi. Kendi doktoruma Normal diye tutturmuyorum fakat herşey uygunsa da denemek istiyorum dedim hayır seni sezaryen yapacağız dedi
Sebiluner Anneyim11 inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına. İstanbula 9ay önce taşındık o yüzden hiç fikrim yok açıkçası.
kucuktosbik27 Sebiluner başka bir doktora git canım onada danış ama önce iyice araştır normal doğumu destekliyormu diye gerçekten bir sıkıntı olacaksa zaten oda söyler sende razı olursun ama akışına bırakmak varken zorla sezeryene almalarınada müsade etme önce başka bir doktora daha git
Sebiluner kucuktosbik27 esencan hastanesinde Salim bey engel olmadığını söyledi. O yüzden biraz da acaba mı dedim. Sonra duydum kendi doktorum genelde sezaryene yönlendiriyor diye.
kucuktosbik27 Sebiluner her doktora güvenilmiyor malesef. Başka bir doktorla devam et canım inşallah gönlünce olur doğumun☺️
Sebiluner Mervekaynak tek bir nedene bağlı olarak sezaryen diyemeyiz diyor normale yönlendiren doktorlar. Su fazla olunca bebekte iri oluyormuş diye biliyorum.bugün kontroldeydim bana haftasına uyumlu dedi.sen nereye gidiyorsun hastaneye
Sebiluner Galatah Salim Beye detaylı için gitmiştim. Yaklaşımı çok güzeldi.sakin ve rahatlatıcıydı gerçekten
Mervekaynak Sebiluner ben İstanbul esenler Medipol üniversitesi Hastanesi ne giDiyorum doktorumdan çok memnunum. Benim doktorum irilesmeye birakirsa bekleriz normal doğumu dedi sezeryan diye diretmedi ama benimki 32 haftalıkken 35 haftalıga uyumlu idi ultrasonda bende hangisi ikimizin sağlığı yönünden gerekli ise o olsun dedim birkaç hafta sonra konuşuruz bunu şimdi bunları dusunme dedi
Sebiluner Mervekaynak bebekte irileşme ya da başka bir engel olursa tabiki sezaryen olması normal.önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız ama en azından duruma göre davranılması gerektiğini söylemesi rahatlatıcı
Sebiluner Aysdgrmnci ben özel Küçükçekmece hastanesinde umut yolal’a gidiyorum. Hastane yeni açıldı. O konuda da tereddütlerim var🙄