Seda_selim Hayırlı geceler arkadaşlar 14/9 Tansiyon gebelikde sizce normal mi uzanıyordum kalktıgımda ölçtüm bi anda aklıma gelmişken ölçtüm 14/9 çıkınca korktum biraz 10 dakika sonra tekrar ölçtüm 12 /8 cıktı 26 haftalik hamileyim korkuyorum açıkçası gebelik zehirlenmesi falan olur diye
Nehirimmm06 Seda_selim benimde dün acilde öyle çıktı doktoruma sordum bi kaç gün takip edelim dedi ertesi gün normale döndü
Buket1906 Seda_selim canım 1 defa olduysa korkma hemen düştüyse sıkıntı yok ölç ara da benim 18 haftada çıktı ilaç alıyorum 30 haftalık oldum yükseliyor daha 2 gün hastane de kaldım 2 gün önce 13 e 8 le
Beyza19_ Seda_selim bende yarın gidicem iki gündur gündüzleri normal 12 8 geceleri 14 13 9 dru aradım bu akşam ysrin dahileye gidicem holter cihazı takacaklar kontrol edicwz yatış da olabilir dedi korkuyorum 2 buçuk yaşında kızım var bensiz durmaz 😔
Seda_selim Jesca bende anlamadım 10 dakka sonra tekrar ölçtüm normal çıktı insan ister istemez tedirgin oluyor herhangibir baş ağrım falan da yok ama bilmiyorum napsam
Jesca Seda_selim korkma canım birden aniden falan kalktıysan eğer tansiyonun çıkmış olabilir tansiyonunu takip et eğer hala böyle devam ederse doktorunu ara
Glsmisk Seda_selim Bazen elektronik tansiyon aletleri, nabız yükselmesinde, herhangi bir heyecan durumunda yüksek ölçebiliyor. Bir kaç gün takip edebilirsin. Geçmiş olsun, çok dikkatli olman lazım.🙏🏻
Seda_selim Jesca su an tekrar ölçtüm 12-6 cıktı uzanıyordum acaba ondan mi oldum bilmiyorum bide 26 hatalıyım bugun bebeğinin hareketlerini az hissettim insan korkuyor
Jesca Seda_selim çok tedirginsen eğer kendini rahatlatmak için hastaneye gitmeni tavsiye ederim.. İnşallah birşey yoktur canım sen olumsuz düşünme
Melis1234 Malesef ki bu tansiyon gebelikte benimde çok zorluyo bende şuan ölçtüm 16. 11 4 tane ilaç kullanıyorum gene düşmüyor Allah tüm hamilelere yardım etsin 🤲
Seda_selim Melis1234 her yükselişte protein kaçağı olcak diye bi kayde varmı acaba gebelik zehirlenmesi nasıl bisey
Melis1234 Seda_selim bende carsanba gidicem doktora bakalım ne diycek burdan okuduğum bide int baktığına göre ödem şişlik oluşuyormus benimde zaten son iki gündür ayaklarım ellerim sisiyo ve sıfır tuzsuz yiyorum çok dikkat ediyorum ama yok yani düşüremiyorum
Seda_selim Melis1234 Bende su an da Şükürler olsun şişlik yok ama insan yüksek görünce korkuyor sen kaç haftalik hamilesin canim
Seda_selim Buket1906 bende düzenli her gün kontrol amaclı ölçüyorum yüksek ilk defa cıktı bu şekil bide koltukta uzanırken uyumuşum sağ tarafıma yatarak bi anda mi kalktım ondan mi ole oldu anlamadim
Seda_selim Melis1234 Mansallah inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kulaklarımıza alırız çok farklı bi duygu 🙏
Buket1906 Seda_selim ondan olmuştur canım sürekli olsa neyse de hemen düştüğü için bişey olmaz Allahın izniyle
Melis1234 Beyza19_ Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz sağ saglim alırız bebeklerjmizi kucağımıza🤲