mavibahar Susam1 bende ordan yaptırdım. Gayette kaliteli, güzel, uygun ve kapıda ödeme var. Ben çok memnun kaldım. İstediğim gibi de yaptılar. Ben çiçeğini falan başka renk istemiştim istediğim gibi de oldu. 😊
Susam1 mavibahar güzel olmuş buda hem fiyat iyi hemde kaliteli sadece biraz daha küçük oda sorun değil 🤗
Aslihanilhan Susam1 sormayın eşim uzatıyo olayı ama artık karar vermeliyiz diye düşünüyorum :) amin amin sizinki de inşallah . :)
Susam1 Aslihanilhan bu adamlar çok fena bide kadına derler plancı diye 😁 bana dedi ilk kız olsa sen erkek olsa ben isim koyayım tm dedim kızımızın olacağını öğrendik baktım isim beğenmiyor yok bu yok değil bu eski sevgilimin adı falan meğersem kendi koymak istiyormuş 😁😁 neyse bana isim sundu şimdiki ismi bende çok beğendim öyle kabul ettim diyor büyüyünce kızıma de baban koydu adını diye 😍😍😍😍 iyi iyi senin niyetini anladım ben dedim ama bakma hoşuma gitti aslında babası koymuş olsun adını ben babasına asık bir kız oldum hep kızımda öyle olsun 💕
Susam1 my_little_miracle birbirimize böyle güzel yardım etmemiz harika çocuk masraf demek çok iyi anladım uygun olanı burdan paylaşmak istedim 🤗
mavibahar Beyazmelekkk 1 tl den başlıyor. Modele göre değişiyor. Benim istediğim 2 tl idi mesela. 100 adet yaptırdım. Kapıda ödedim 215 tl oldu. 😊
Beyazmelekkk Susam1 ya çok iyi bende ordan yaptiricsm en azından içimde kalmaz maddi yönden de çok iyi paylaştığın için çok sağol
Susam1 mavibahar modele göre o zaman benim istediğimin şeklinden kaynaklı belki ama memnun kaldım herşeyiyle