ege_ayaz_mom Kızlar 3. Hamileliğim ve cin ilk kez Çin takviminde cinsiyet testi yaptım kız çıktı sorum sizler Çin takviminde cinsiyete baktinizmi ve doğru çıktımı hadi bakalım cevapları alalım 🥰😊
eliffkrts ege_ayaz_mom doğru çıktı erkek çıkmıştı oğlum olacak :) dikkat etmeniz gereken doğum tarihiniz mayıs öncesi ise bir yaş daha ekliyorsunuz hatırladığım kadarıyla, her site öyle yapmıyor
BRUTAL-BETTY ege_ayaz_mom en doğrusu çin takvimi Gen orası doğru hesap yapıyor erkek dedi ve oğlum olacak 💙
Sadecebeyza Çin takviminin tam tersi doğru oluyor diye biliyorum.. kız çıkıyorsa erkek demek, erkek çıkıyorsa kız demekmiş 😝
ege_ayaz_mom Sadecebeyza benim gorumcelerim falan hep hamileliklerinde bakmışlar doğru çıkıyor diyolar ama yinede kısmet 🙏
ege_ayaz_mom Sedasmsk benim iki tane oğlum kızımız olsun istiyoruz ama rabbim hayırlısıyla gonlumuzdekini versin inşallah takdiri ilahi ne diyelim🙏
ege_ayaz_mom eliffkrts Ben hem takvimine baktım yani hamile kaldığım aya baktım kız çıktı bide son adet tarihimle doğum tarihimle hesaplaniyo ondada kız çıktı bakalım hayırlısı olsun 😊
Durunbigeldim ege_ayaz_mom benim erkek çıktı ve erkek🦋ben birde yüzük testi yaptım oda çıktı tabi batıll şeylerde benim çıktı