Pemberuyam_ Birgul Ay inşallah hepimiz sağlıcakla kavusalim bebislere, yaklaştıkça sabırsızlık artıyor.🙈Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🌸
Dnz8806 Birgul Tam olarak aynıyız 35+5 sezaryen tarihi alındı 10 mayıs yani 30′dan az :) Heyecan dorukta😊Artı ağırlık çöktü bile çok çok zorlanıyrm ve erken gelme ihtimali de var çok karmaşık günler.Bu rakamları görür müyüm derdim hep..
Birgul Dnz8806 bende gerçekten ne zaman 100e düşecekte ooo diyodumm 😀 ben normal istiyorum bakalım ne olur hayırlısı olsun bekliyoruz sabırsızlıkla 💃🏻🥰
busraerdalll kivirciginannesi keşke benim de son 200 lerde olsa son 63 günler geçtikçe özlüyorum hamileliğim bitiyor diye çok üzülüyorum 😔
kivirciginannesi busraerdalll benimde şuanki korkum bebeğimin benimle kalıp kalmayacağı. Öyle zor bi bekleyiş ki. Cuma günü beta 39 çıktı. Bugün tekrar baktıracaktım cesaret edemiyorum çünkü bundan önce bir kimyasal gebeliğim oldu. 😔
Babyberen Birgul 34+2den selamlar bizimde son 40 inşallah💃🏻🐣⭐️🧿 erken Doğum riskim olduğu için daha erkende gelebilirmiş beklemedeyiz 🤔🥺
Madinanin-Annesi Birgul evet ya hepimize Allahdan kolay dogum dilerim sezeryan normal fark etmez hemen kalkalim ayaga bebeklerimize guzel anne olalim insAllah