Sevvalbyilmaz2 Son 18 sanki ayları geçiren ben değilmişim gibi hiç zaman geçmiyo sonlara dogruu saglıkla gel oglumm insallah 🥲🥲🥲
Balbocegi_ Birgul geciyo tekrar toplaniyor hareket felaketli etmese giderimde durmadan vuruyor artik gelicek mi nedir yarin doktora gidicrm onumu bekliyor bilmyrm🙈 uyumazsam gidicem olmadi
Birgul Merycan bizim de son 19 mayıs gözüküyor normal istiyorum şimdilik bakalım bizi neler bekliyor ☺️
Birgul Matmazel006 ay bende gidip doğurmak istiyorum gerçekten hastanelerde beklemeek istemiyorum aslaa😒 ama yine de bebişlerin sağlığı öncelikli tabi o yüzden rahat edersiniz hastaneye gidin bence☺️
Matmazel006 Birgul az daha durayım da olmadı gece beyimi kaldırırım kalk gidek diye. Belki yatınca geçer yalancı sancıdır. Sadece sırtım ağrıyor bide karnıma felan vursa o zaman diyecem de doğum diye tek sirtimla da karar veremiyorum.😄🙈
Pemberuyam_ Birgul Ay inşallah hepimiz sağlıcakla kavusalim bebislere, yaklaştıkça sabırsızlık artıyor.🙈Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🌸