Babybe Merhaba, bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissetiniz? Bir de sabahları daha az göbeğim akşam bir tık daha fazla.. 18 haftalık olduk ne zaman belli olacak tam?
Meralrabiamhmt Babybe canm bnm 25 haftadan sonra cıktı gobegım hareketlerde 26 da hıssetmeye basladım ♥️
Feyza-nur Babybe benım 20+2 de birden çıktı bir günde ondan sonrada hareketlerini hissetmeye başladım
es_aybala Babybe 21. Haftadayım anca dar giyersem belli oluyo. Hareketlerinde 17. Haftadan beri hissediyorum ama artık dışarıdan bile belli oluyo
2inciannelik Babybe ilk gebeliğimde kilom çoktu keseyi bile zor görmüştük . 20 haftada hareket hissetmiştim . Şimdi gebeliğimde 54 kiloyum ufak gaz bağırsak hareketlerimi bile net hissediyorum
Babybe Meralrabiamhmt Tetanoz aşısı için hareketleri hissetmek gerekiyo diyolar doğru mu? Yani ben nerede hissedeceğimi bilmiyorum ara ara bi kalp çarpıntısı gibi hissediyorum sanki.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸
Babybe Feyza-nur Son kontrol de herşey normaldi.. Aslında 12-15 haftalar daha belirgindi ama şişkinlikti sanırım.. Sağlıkla gelsin🌸
Bernie Bende 16da hissettim suan 18.iz.gobegim benimde az, en guzeli emin olun☺gec ciksin daha az zaman zorlanirsnz
Feyza-nur Babybe evet o haftalar şişkinlik çok oluyor ama 20 den sonra birden çıkıveriyor göbüşler 😂😂
Gul-42 Babybe 15 haftalık olcam bsy hissetmıorum ama böle kasılma batma gıbı oluyor karnım hıc cıkmadı😀
Gul-42 Babybe bnd ayırt edemıorum işte😀kasılma ve batma hareketse odur valla bnd bılmıorum nasıl bsy😀
Buketkucuk Babybe 16.haftamda ilk kıpırtılarını, 18-19.haftalarımda ilk güçlü tekmesini hissettim👻 12.haftamda da karnım çıkmaya başlamıştı ama benim iç karnımın küçük olduğunu söyledi doktorum😌
Elif_s Buketkucuk aynen bende o haftalarda cok hareket etmeye basladi simdi 24 haftadayim disardan bile gorluyor