Mimerayk Sevgi93_ Ben de 12.haftadayım, doktorumun önerisi Ocean Mummy oldu, ekstradan günde bir tane Magnimore ve Ocean D3 K2 günde 6 damla alıyorum. ☺️ İkisi de hiç iştah açtırmadı vee çok memnunum
byzza16 Remziyesrmli coledan sadece vitamin herkese veriliyor ağır bişey değil ama siz yine doktorunuza danışın
Remziyesrmli byzza16 ama ben bı kaç kişiden 3 aylık olduktan sonra kullandıklarını duydum. O yüzden size de sorayım dedim ilk haftalarda kullandınız mı diye
BurcuArslan Sevgi93_ benim folik asitim 10.haftamda bitti su anda 12 haftaligim 2 haftadır pregnacare kullanıyorum ben vejeteryanoldugumnigin protein ağırlıklı bi vitamin
Zeynepela1 BurcuArslan bende bu vitamini kullanıyorum çok da memnunum 😍gebe kalmadan önce başlamıştım şimdi hamile formunu kullanıyorum ☺️
Durunbigeldim Sevgi93_ mide bulantılarımdan ötürü doktor bekleyelim miden rahatlasın dedi yarın gidicem bakalım ne vericek
Leylarana 12-16 arası previt positive omega multivitamin, magnimore plus magnezyum , tri-d vitaminlerini kullandım 16 dan sonra demir ilacı eklendi.
Sarellem Sevgi93_ Felix omega 3 kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. İçinde hem vitaminler hemde balık yağı kapsülü mevcut. Bide kan hapım var. 
gulin-35 Sevgi93_ karısık vıtamın balık ygı da ıceren bırde demır ılacı ıcıyorum b12 ıgne olarak verdı
Elifdikel Sevgi93_ decavit ve gyneferon başladım ama ben 16 ya kadar folik asit kullandim ondan sonra başladım bunları