Sevgi93_ Merhaba herkese 12.haftam doldu folik asiti kullanmayı bırakıyorum. Doktorunuz hangi vitaminleri önerdi acaba 12.haftadan sonra mi başladınız ☺️
Pambix Sevgi93_ Regenesis verdi bana Dr. Baya vitamin vs var içinde içeriği de temiz..önceki gebeligimde decavit kullanmıştım.
Remziyesrmli byzza16 Ben 6 haftalık hamileyim şu an benim aile hekimi kan değerlerime bakmadan bana coledan demir ve folik asit yazdı. Ben demir ve folik asiti kullanıyorum ama coledani kullanmaya korkuyorum. Daha önce iki kaybım olduğu için. İlk aylarda coledan kullanan var mı arkadaslar kafam çok karışık şu an kullanmıyorum yani
Portakalgeliyor Sevgi93_ folik asit ve coraspin ile başladım folik asiti kesip gynefrn diye bir hap verdi hala 2 si ile yola devam allaha şükür 🙏🏻🙏🏻
Bubuseli Sevgi93_ Multivitamin d vitamini kan ilacı bide kramplarim için kalsiyum magnezyum kullanıyorum
Melike Sevgi93_ Çarşamba günü gittim Bana demir ve d vitamini verdi ama 15 gün sonra başla o sırada folik asitine devam edebilirsin o sıkıntı olmaz dedi 1 tablet kalmıştı. Kontrole gittiğinde doktorun seni yönlendirir zaten kafana göre bişeye başlayamazsın ne eksik ona göre veriyor doktor değerlerine göre biz ne desek boş
Sevgi93_ Melike devlet hastanesinin doktorları çok öneride bulunmuyor bende marka araştırayım en azından kullanayım mi diye sorarım dedim
Melike Sevgi93_ Anladım ama yine de değerlerinize göre vermesi gerek mesela benim d ve demir vitamini eksiğimden dolayı yazdı tabiki araştırmakta fayda var 😊
MelekkkkKY Sevgi93_ merhaba 12 haftadan itibaren elevit, gyneferon, imom ve pedia-d damla kullanıyorum. Birde magnezyum için suya atılan bir şey var ama bacak ağrım olmadığı için onu kullanmıyorum şuan 22. Haftamdayım 🙂
byzza16 Remziyesrmli coledan sadece vitamin herkese veriliyor ağır bişey değil ama siz yine doktorunuza danışın