Biranneadayiiii hamileligin en basnda yapilmasi gereken hic bi kan tahlilini yaptirtmadi bana. Ben kendim cok arastran bi insan oldugum icin kendi kendime internette arastrarak yaptrdm testlermi tabi ama toxoplazma idrar testi vs yaptrmadim. Sdece kan tahlili. Doktor bilgi vermiodu cunku.
Randevu suresi 7 8 dk suruyodu 😄 saka gbi 2 dk ultrason suruyodu. Hic incelemiyodu bebegimi. Bebegmde olan anormallliklerin hic birini gormedi. Cunku bebegi 2 dk ultrasonda bakarak farketmesi mumkun degldi tabi. Sonra zten doktor degstrnce butun ekskliklerni farkettik ve dunya basimiza yikildi.

Biranneadayiiii bende 31 haftalık hamileyim en başından beri ziya beye gidiyorum yakın arkadaşlarım ve eltim onda doğum yaptı hepsi çok memnunlardı bende memnunum şu anda bir sıkıntı yok

mombursamom Aslında ikili tarama detaylı ultrason sağlık ocağında yapılan tahliller şeker ölçümü falan hepsini sordu bana ve yaptırdık ama size hiç birşey yaptırmadı mı ?

Shsg Bursa yorumlarında hep görüyorum sizi 🙈 bende ziya beye gidiyorum merak ettim kaç haftalıksınız hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz 😊

• Shsg bunu yanıtladı.

ufuknihal ☺️ 16+6 dorukta düşünüyorum. Benim iki çocuğum da tedaviyle oldu ilki beş sene sonunda ikincisi de 1sene sonra Allah’ın izniyle ziya beyde bulduk şifayı ikisinde de onun için herkese tavsiye ediyorum 😊

ufuknihal benimde görümcem gidiyor 30 haftalık hamile oda tüm testlerini oldu🤷🏻‍♀️ bende gayet memnunum bence ilgili bı doktor

Shsg Çok şükür rabbim nasip etmiş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😊

• Shsg bunu yanıtladı.

Biranneadayiiii Bence önemli olan sizin içinize sinmesi ve ihtiyaçlarınızı karşılaması yani istediğiniz herşey doktor da mevcutsa ve içinize siniyorsa devam 🙈😊

ufuknihal kesinlikle katılıyorum ☺️ zaten herkes her doktordan memnun kalacak diye bı durum yok herkesin kendi tercihi karşılıklı olarak memnun kalmakta önemli doktor hastadan hastada doktordan memnunsa güzel oluyor çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 💕

ufuknihal ikili tarama detayli ultrason ve sekerden bahsetmiorm zaten bunlari kendi anlasmali yerlerine yonlendirio.
                Risksiz gebelikte her doktor guzeldir iyidir zaten. Benm bebegmde skntilar olup, bunlarn hc birisini ziya cetin gormedi. Hepsni baska doktora gttigimzde ogrendik. Beni ziya cetin fetal dna yaptrmya sevk etti direct anlasmali oldugu kurum tabi yine oda 😁 onuda arastrdm ogrrndm dha 1 hfta once anlasma yapms firma ile. Artk ne kdar komsyon teklf ettilerse. Neyse.
                Benm riskliydi ve hic bir halttan anlamadi. Gebeligmi zehir etti.
                Normal gebelkte okey olablr problemsz hamilelkte. Ama skntli surecte sifir yani. Cunku bebegi inceleyecek ultrasonda vakit ayrmio. Ne mtlu memnun kalanlara.
                Bu arada ziya cetin i coook coook yakndan tanidgmz halde bunlar basima geldi 😊

Biranneadayiiii yaptrdi onlari. Gebeligm en basnda yaplmasi greken kan tahlillernin idrar tahlillernin hc brni istemedi. Ne toxoplazma ne tsh vs hic brni. Hepsni ben kendm yaptrdim. Bska doktora gttigimzde ogrendk yaplmasi gereken testleri.
                  Eger kadn dogm doktoru olark ziya bey den bska hic bi doktra gtmeyen kisiye iyi doktr geleblr ama bska doktra gdnce biz bebegmzi hic kontrol ettrmiyomusuz, hic baklmiomus bnu anladk.
                  Memnun olanlar devm etsn tbkde.

Skntsiz gebelikte her doktor iyidir zten. Problemli gebelkte doktorun iyisi kotusu ortaya ckio