Haticecakirr [silindi] hahaha 😂 gözün Aydın canım arkadaş olarak büyürler işte biz kardeşimle öyle büyüdük 😍
Haticecakirr Belinay01 canım baya inceledi makat gelişli dedi ben vişne suyu falan içtim çikolata yedim ve tok karnına gittim maşallah baya hareketliydi sürekli pozisyon değiştirince gösterdi 😂
elfaksyy Haticecakirr hep kız isterdim evlenmeden bile dua ederdim sağlıklı hayırlı olsun ama kız olsun inşallah derdim 😊 Geç evlendim.Hemen bebis istedik zaten hep içimden kiz olsa keşke bide gurbetteyım bana arkadaş olsun dedim kendimce 😊 Doktor kıza benziyor deyince değişecek diye aklım cikti 16 haftada başka doktora gittim oda kesin kız deyince sevinçten doktordan çıkınca pembe şeyler aldım bandanalar aldım.Alisverisi yaparken de hayalimi yaşatan Rabbime şükürler olsun dedim 😍 Sağlıkla kucagimizada alırız inşallah ❤
Haticecakirr ayminaninannesi ben de çok özeniyorum ya öyle giyen anne kızlara inşallah bize de giymek nasip olur 🌸
Haticecakirr CansuBb ben de erkek hissettim ama kız istedim hep bugüne kadar doktorum kız dedi 😂 ama yine de değişecek gibi hissediyorum 😂
CansuBb Haticecakirr 30lu haftalarda bile cinsiyet yanılgısı yaşayan anneler var kuzum 😅 Doğurup görene kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz anlaşılan 😅😅
Buseninannesi_21 Haticecakirr Çok mutlu oldum bende içimden kız geçiyordu zaten öyle de hissettim ve Allahim nasip etti 22+1′iz 🌸
Eski9 Haticecakirr ikinciye kızım olacak nasipse ve ben zaten iki kız hep hayalimdi sağlıklı olsunlar yeterki elbette
Nrokc Zeynep_yvz biz çok kızcıyız o kadar ki kendimizi hep erkeğe alıştırdık hani üzülmeyelim hem önemli olan sağlığı diye aaaama çok şükür Allah gönlümüze göre verdi 😍🥰
Busrasener43 Haticecakirr en başından ber hep bir kızım olsun istedim şükürler olsun rabbim gönlüme göre verdi bir prensesim olucak 😇😇😇sağlıkla gelsinler inşallah rabbim evlatlarımızı korusun 🥰😍🤩
rukiyeeefeee Haticecakirr inşallah allahım hayırlısıyla sağlıkla kalbinize göre nasip etsin inşallah 🤗🥰
Misrax Haticecakirr cok sevinmiştim hayalim hep ilk bebegm kızz olsun istiyedm allahım gonlume gore verdi
Baloncuk41 Prensesleri çiftleyenler ✌🏻Bir elsam vardı bi de annam olucak 🤣 Kız anaları anladı beni 🤣 bide kizimin adı ece ikincinin adıda eliz olucak onunda anlamı prenses gibi biseymiş kocama diyom biz bu prenseslere çöp bile attıramıycaz ayvayı yedik 🙈
Shsg Haticecakirr gözünüz aydın sağlıkla gelsin..benim de dörtbucuk yaşında kızım var simdi ikinci prenses geliyor🙂benim kız kardeşim yok hep isterdim kızımın bı kız kardeşi Olsn diye. Bekliyoruz artık 🤗
Elf_ogz Haticecakirr Hissettğim hep erkekti ama kız olduğunu duyunca ayrı bi sevinmiştim. Ah şimdi kucağımda yavrum öyle güzel öyle huzurki 😍
Morvy Haticecakirr biz 20+4 haftalığız bizde 16. Haftada öğrendik ben hep rüyamda görürdüm kızım olurdu hep tabi rüyalarımdan çok etkilendim ama ben zaten başından beri kız hissediyordum çok mutlu olduk bizz☺️🌸
Fasulyemibeklerken Haticecakirr Rabbim kısmet ederse kız annesiyim bende 25+ dan selamlar yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun ❤️🙏🥰