Emirle ruyadandunyaya forumda da çok denk geldim değişen ama siznki bya geç bi haftada olmuş Rabbim hayırlısıyla kavuştursun 😊🤲
marysmom ruyadandunyaya kıyamam ya üzüldüm ama ilginç bir durum yani şüpheli başka bir doktora daha mı gitseniz acaba? Artık saklanacak ikinci bebeğe yapacak birşey yok. Aslında tramva gibi birşey yani bende 33 deyim düşünsenize bana da hafataya aaaa bu kızmış diyorlar :))
Ayzalina En son 28 haftalıken gitim bebek kendini göstermiyor büyük ihtimal kız dediler 100/ 100 diyemeyiz dediler bu gebelik çok değişik iki kızım oldu kötü geçti bu gebelik rahat 😅hakta hayırlısı
Emirle ruyadandunyaya siz net olarak bacak arasının boş olduğunu gördünüz mü 😊 kızım olsun istyrm bende merk ettm belli oluyo mu ultrasonda net yani 😊
Krizantem_ ruyadandunyaya Bende 32 haftaligim bu saatten sonra cinsiyet değisimi ay çok tuhaf 😂 neyse ki doğmadan öğrendim canım doğumla öğrensen daha farklı hayırlısıyla gelsin inşallah prenses😂💗
Defne_ ruyadandunyaya bence asıl bu gittiğiniz yanılmış 😳😂 yani o kadar doktor şimdiye kadar erkek demiş sonuçta şaka gibii
aysenunur belki gittiğiniz doktor anlıyamamışdır😬😬 başka doktorlarda erkek demiş sonucda bende şüpheye düşdüm 13+5 ken erkek pipi gördüm dedi🥴 değişirmiki
ruyadandunyaya aysenunur detaylıya kadar bekleyin bence ama erkek değişmez diyorlar eee benim neden değişti ki 😳