lentil seda_00 😂😂😂 bende yürüyüşe fln başladım dikkat edeyim diye. 12.haftayı 1 kiloyla kapatayımda bari bişey demesin 😂 siz kaçncı haftadasınz kaç kilosunuz
Hatice-akyhrz Ben kansızlıktan dolayı bayağı kilo vermiştim ilaçlarla anca 45 e çıktım 3 aylık hamileyim hala 45 im 😅
RKubra3 irorkay insallah diyeceğim çünkü bulantıdan herşeyin tadını unuttum artık çubuk kraker yiye yiye çocum krakere benzicek 😂
Aysun3401 seda_00 her ay 1 kg gidiyor inşallah çok artmaz çok zayıfta değilim çünkü hayırlısı bebeğimiz iyi olsun da 🥰🤲
seda_00 Aysun3401 aynen bazen diyorum hiçbişe yemiycem sonra diyorum bebeğim için kilo Almayı da göze alırım yapacak bişe yok doğumdan sonra veririz inşallah 🥰
Ezgitpc seda_00 30 haftalığım 6 kilo aldım kızımda 37 haftada 6 kilo almıştım bunda biraz alıcam sanırım 😊
atlasinannesii seda_00 78 kiloyla hamile kaldim 27 haftalgm şu ana kadar 2 kilo alıp veriyorum güncel kilo yine 78 bebeğin sağlık durumu iyi olduğu için dert etmiyorum
Umi21 seda_00 30haftalik hamileyim 9kilo aldım dikkat etmeme rağmen bence biraz daha az kilo almaya çalışın çünkü son zamanlarda daha cok alınıyor