annelinkoo Kızlar 33+0 haftalık hamileyim. Son zamanlarda karnım içeriden nefes alır gibi inip çıkıyor. Komik ama 🙈 merak ettim nefes egzersizleri olabilir mi ki ne olduğunu bi türlü çözemedim war mı ben gibi olan 🙄
Bebekbaylar annelinkoo atar damar olabilir diye düşünüyorum elini koy karnina kalp atışı gbi atışlar hissedilir atar damarsa
NilayRuya annelinkoo nefesi bilmem de geçen karnımdan su sesleri geldi 🤣🤣🤣 görümcem yanımda oturuyordu o bile duydu şok olduk , burda yazanlar vardı sesler geliyor karnımdan diye inanmazdım yaşayınca anladım 🤣🤣
Kimkibu annelinkoo neler yapıyolar nabıyolar bilmiuorum benim karnımda bir haftadır yamuk🤦♀️ Sol tarafım şiş sağ tarafım daha az şişlik yamuk duruyor gecem doktor bile nasıl bi durus bu dedi güldü🙈
Ozge890 annelinkoo 29.5 haftaligim bazen vurduğunda sanki tik diye ses geliyormuş gibime geliyor hep anlamadım gitti bana mi geliyor anlamıyorum ki😁😁
annelinkoo Bebekbaylar ama öyle olsa dewam ederdi bi süre ritmik sürüyo sonra duruyo geri başlıyo ara ara
Gmommysboy NilayRuya evetttt bende de oldu hatta arkadaslarıma sordum gaz dediler gurk gurk böyle..diyetisyen bakliyat önemli deyince abarttığım bi iki gün yaşadım
annelinkoo Kimkibu ay ewett benim de öylee eşime söylüyorum ben de onu sola doğru bazen sağa doğru bir eğil 😄 komik duruyor 🙈
Gulkubra_ Lalihhhh aynen bizde öyleyiz hep sağ taaa toplanıyor. Sağ tarafta kalior bebiş. Diorum solumda boş az oraya doğru yayıl ama nerde 😄😁😅
Balonnnnn Ara ara hıçkırık gibi bir şey hissediyorum ben de. Hatta dışarıdan belli oluyor.bildiğin hıçkırık gibi ama olabilir mi bilemiyorum 😊
annelinkoo Balonnnnn tabi hıçkırık hissediliyo karnın sıçrıyomuş gibi oluyo ☺️ Benim dediğim sanki içeride nefes alınıyo gibi 🙈
Bebekbaylar Balonnnnn aaa evet hickirikda olabilir bebekler amniyon sıvısı yutmaya başlayınca oluyo bende hissetmiştim önceki hamileliklerimde 😃