Ysbyr Merhabalar yarın kontrolüm var en son 4 hafta önce kontrole gitmiştim. Şimdi 36.haftamdayım doktorun biraz ilgisiz gibi yani nst ye sokması gereklimi yada yapması gereken müdahaleler neler beni bilgilendirirmisiniz ona göre doktorumu değiştiricem
Seymaa92 Ysbyr Bu haftadan itibaren her hafta görmesi gerek diye biliyorum ben nst ye ilk defa 37. Haftamda girdim. Bir sonraki randevunu ne zamana verdi?
Sedadavyt Ysbyr her kontrlde sokması gerekıyor benım doktorum her gtmemde ılk işii nstye baglmak oluyo kii benımkı 34.haftda baslamıstıı
Senayyalcin Ysbyr Muayeneler de yapılan müdaheleler doktora göre değişiyor örneğin biri tansiyon ölçer ultrason da bakar nstye gönderir biri sadece nstye gönderir doktor ne uygun görürse genelde onu yapar ama 36dan sonra nstye bağlıyorlar genelde 😊
Ysbyr Seymaa92 en son 32.haftamda gitmiştim bir ay sonra gel dedi yarın randevum var şimdi 36.haftamdayım
Ysbyr Ebrumihrimah benimkindemi sorun anlamadm 32.haftamda gittiğimde 1 ay sonra gel dedi baskada bişi yok. Yarın gidicem 36.haftamdayım
Seymaa92 Ysbyr canım ben senin yazını yanlış anlamışım kontrole gittinde nst ye sokmadı sokmalimiydi gibi:) dediğim gibi ben 37. Haftamda girdim nst ye ama şimdi yarın gideceksin ya doktora önümüzdeki salı yine görmesi lazım 36dan sonra her hafta görmek istiyolar diye biliyorum. Doktordan doktora değişir mi bilemem 🤷♀️
Senayyalcin Ysbyr Tabi ki mutlaka diye birşey yok hiç nstye girmeden doğuran kadınlar da var nst bebeğin kalp atışına bakıyor ve sancınıza doktora bağlanmak istediğinizi söylerseniz gönderir
3851 Ben gecen hafta girdim 35 haftada bu hafta gene gidicem gene girermiyim acaba obur nts de kalp atisi hizli cikmisti
Mervekaynak Ysbyr 36haftalik ve en son 4 hafta önce mi gittiniz🙄🙄 ben şok. Nasıl olur ya ben 30. Haftamda beri 2 haftada bir gidiyorum. Tabiki de nst bakmadı doğuma.kalmis sayılı hafta niye bukadar boşladi doktor
Ysbyr Mervekaynak yaa hiç anlamıyorum anca whatsapdan yazışıypruz adamla ben yarın tartışcam bu gidişle heralde