nslhhsn9221 Bfduam bı sene düzenli olarak o duyguyu yaşadım. Her ay agliyodum evden cikmiyodum çok şükür Rabbime nasip oldu 19 haftalık olduk bile
Bfduam nslhhsn9221 Allah hep güldürsün inş:) Bi sene korunmadınız öyle mi oldu minik? Benim yedi ay oldu, uzun ara verdik kardeş fikrine (on küsür yıl)
eda2408 Bfduam ablacım yakıyı adetin bitince 3.gün tamaya başlıyorsun sen bugün 5.gündesin heralde yumurtlaaya kadar kullanabilirsin
Bfduam nslhhsn9221 evet öyle oldu biraz, iş hayatı vs. derken bi baktık yıllar geçmiş, biraz geç kaldık hayırlısı olur inş.
Cansueslioglu Deletedmom23234 bende adetime 6 gün kala kan testi verdim hafif bir pembemsi kan gelme sonucu ama negatif dedi doktor sence hamile olma ihtimalim var mı yani kanda çıkmama gibi bir durum
Deletedmom23234 Cansueslioglu Bilemem 🙈 benim adete 3 gün kala çıkmamıştı 🤷🏻♀️ bence Olabilir böyle şeyler ❤️
Xna Bfduam inşallah bence BETA HCG değeri kayda değer yükselmemişti o zaman sizin de öyle olur umarım🌿
Boldi Bfduam adet öncesi test yapılması yanlış bir davranış. Geçmesini bekleyin . Daha sağlıklı olur. İnsan çıkmayınca üzülüyor .
iremakpinar3 Bende adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın bat bakalım merakla bekliyorum
Guneyinannesi1 Bfduam benimki oyle valla adetten bir gün once yapmistim negatifti adettim gecijti yaptim pozitif
Bfduam Guneyinannesi1 negatifi gördüğün anda pozitif çıkacağı ihtimalini vermedin di mi?genelde öyle hissedilir.
Hiraumut Bfduam canım ben 2 martta adet olacaktim olmadım. 4 martta test tuttum pozitif çıktı. Çizgiler de çok belirgindi.
Bfduam Hiraumut evet öyle olan çok Arkadaş varmış. Sende düzenli değerlemdirmiş miydin iki günde bir gün gibi?
eda2408 Bfduam ablacım naptın taktın mı kaçıncı gündesin süt ve maydonoz buharı denedin mi hiç ya da soğan kürü
Bfduam Guneyinannesi1 o psikolojiyi çok iyi bilirim. Şükür ki sonra pozitife dönmüş:) İki günde bir düzenli mi oluyordu değerlendirme?
Guneyinannesi1 Bfduam ilki öyleydi kurtaj oldum ben ilkinde suan tekrar hamileyim 7 haftalık falan adetimin 2.gunu kan verdim 74 du 1 hsfta sonra ayni gün tekrar verdim 1438
Susamtanem2 Bfduam adetten 7 gün sonra bile negatif çıktı acele etmeyin ya daha tarihiniz bile gelmemiş sabırlı olun benim sat 2 hafta sonra ancak pozitif gördüm pcos hastasiyim