Bfduam yamacinannesii aslında bi bakıma iyi olmuş o son tek çizgiyi görmemek, adet olmak o çizgiyi gormekten iyi:) Test mi yapmamıştın kanda çıkmıştı, yoksa ben gibi erken mi yaptın nasıl oldu?
yamacinannesii Bfduam yok canım pko hastasıyım adetim gecikmişti 4 gün ama benim aklıma hiç gelmedi hamile olabilceğim zaten düzensiz diye o gene hamileymişim kanda çıktı
ebruus Bfduam evet benim 12 gun sonra negatifti yumurtlamadan 14 gun positif oldu en erken 14 gun sonra yapilmali yumurtlamadan
Bfduam ebruus teşekkür ederim, inş benimde erken diye negatif çıkmıştır, en fazla dokuz, on gün olmuştu af edersin akıntı geleli. Yarın bat, hayırlısı olur inş.
Bfduam MomofOne hayırlı olsun yavrunuz Allah sağlıkla kucağına verdirsin inş:) O aradaki iki günde değişmiş, muhtemelen sizde negatifi görünce daha bu pozitif olmaz diye umudumuz kırılmıştır.
efeninannesi_nur Bfduam aynen ama adetimin geçmesini bekledim ben ya bi ihtimal dedim olabilir mi ki diye şükür Rabbime yarın alicam insallah sonuçları Rabbim senin de gönlünden ne geciyorsa nw istiyosan onu nasip etsin ınsallh canm🤲🏻❤
efeninannesi_nur Bfduam benim mide bulantısı vardı bir birde göğüslerimde baya bi acıma vardi ekstra bir şey olmadi günüm gecince test yaptım pozitif sonra gidip kan verdim
Bfduam nslhhsn9221 minik hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. inş benimde sizinkine benzer, yarın bat. Negatifi görünce insan daha hiç pozitife dönmez sanıyor di mi?
Merv87 Bfduam 5 gün ve 2 gün önce olacak şekilde arka arkaya yaptım diye hatırlıorum.Umarım pozitiftir sizinde sağlıkla en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize🙏🏻
nslhhsn9221 Bfduam bı sene düzenli olarak o duyguyu yaşadım. Her ay agliyodum evden cikmiyodum çok şükür Rabbime nasip oldu 19 haftalık olduk bile
Xna Bfduam ben adetime 2 gün varken yapmıştım erken haber veren testler negatifti, adetimi beklediğim gün akşam üstü yaptım silik de olsa çift çizgiydi.
Bfduam Xna ilginç di mi hemde erken gebelik testinde bile çıkmaması. Benim normal testti, ins sana benzer sonuda:)
Xna Bfduam inşallah bence BETA HCG değeri kayda değer yükselmemişti o zaman sizin de öyle olur umarım🌿