Ezehraa Elcnbykckr teşekkür ederim ben bugün bi doktora gideyim herkes kullanıyor bana neden vermedi acaba
Ezehraa Elcnbykckr bugün gideceğim sorarım inşallah adamın sorumsuzluğu yüzünden bir şey olmaz insan tedirgin oluyor
Ezehraa Elcnbykckr Vesile2 evet bir an önce öyle yapmam lazım bu zaten sağlık ocağı gibi bir yer Saçma sapan hastane doktorlar da sıkıntılı galiba umarım geç kalmış olmam daha önce 9. Haftada kalbi durdu bebeğin şimdide öyle olursa ve doktor yüzünden olursa naparım bilmiyorum
Anesanne Ben kullanıyorum hem ecopirin hem enox. İki düşükten sonra gen testi yapıldı gebe kalınca kanım pıhtılaşıyor ve bebek beslenemeyip düşüyormuş. Gebeliği öğrenir öğrenmez başlamalısın dedi doktorum. Ama senin ne için kullanman gerektiğini bilmiyorum
Ezehraa Anesanne benimde aynı kan pıhtılaşması var ama bu doktor neden vermedi anlamadım bugün tekrar gidip durumu anlatacağım
Saripapatyam1 Ezehraa ben hiç tahlil yaptırmadan yazdı doktor siz alın bence çünkü bi zararı yok sadece kan sulandırıyor sağlık Ocagı da yazar istersen
Edaaekincioglu Zehra-33- bebek aspirini kullandım sadece günde 1 tane daönce mide kanaması falan geçirmediysen kullan bence