Ezehraa Cigdem-e bende ilk gebelikte kullandım da 2. Gebelik için bilemedim doktora da gidemedim daha
Alize1 Ezehraa hayır ultrasinda kan akışının az olduğunu ve bebeğin gelişiminde az da olsa gerilik.olduhu için coraspirin verdi.
Ezehraa Alev16 evet bende ilk gebelikte bilmiyordum 9. Haftada karnımda öldü 2. De kullandım çok şükür sağ Salim doğum yaptım bu 3. De de doktor vermedi tahlilleri bekliyoruz
Ezehraa Umudumsuun evet ya normalde hepsi veriyor bu doktor neden böyle yaptıysa anlamıyorum bi sonuçları gösterseydim içim hiç rahat değil
Ezehraa Minikbebek25 ben en iyisi kendim kullanmaya başlayayım valla 6 hafta olacak yarın bişey olursa çok üzülürüm
Minikbebek25 Ezehraa bebe asprininden başla istersen benim önceden bir düşüğüm vardı riske atmak istemedim
Umudumsuun Ezehraa bencede başla canım ben hamıle kalmadan 4 ay önce basladım sımdıde hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ezehraa Minikbebek25 benimde var bir tane 2. De kullandım doğum yaptım çok şükür ama bunda doktor durumu anlatmama rağmen vermedi tahlil yapmadan ben evde vardı içeyim en iyisi
Ezehraa Minikbebek25 Merve50 aminnn canım teşekkür ederim ikinizede rabbim herkesi sağ Salim kavuştursun yavrusuna 🌺
Saripapatyam1 Ezehraa ilk hamileliğim düşük olunca 2.de tedbir amaçlı kan sılandırıcı iğne kullandım çok şükür sağlıkla doğdu kızım. Şimdi 3. Gebeliğim 10. Haftadan itibaren aspirin kullanmaya başladım
Ezehraa Saripapatyam1 şuan en istediğim cevap çünkü aynı durum 1. Gebelik sonlandı ikincide kullandım 3. Yü doktor vermedi tahlillere göre dedi ama ne bileyim genelde böyle risk olanlara ne olur ne olmaz diye veriyorlar bu doktor neden BÖyle yaptı anlamadım
23Gizem Şuanda 32. haftadayım tansiyonum yüksek çıktığı için 2 hafta kullanmak şartı ile doktorum aspirin verdi
Saripapatyam1 Ezehraa ben hiç tahlil yaptırmadan yazdı doktor siz alın bence çünkü bi zararı yok sadece kan sulandırıyor sağlık Ocagı da yazar istersen
Vesile2 Ben ilkinde kullandım. İkinciye hamileyim doktora gidince hemen başlatmıştı.dusuklerim olduğu için
Ezehraa Elcnbykckr teşekkür ederim ben bugün bi doktora gideyim herkes kullanıyor bana neden vermedi acaba