Ikincinefes Bende dun kiyafetlerini yikadim bugun utuleyip dizicem dolaba :) ama daha bez ve biberon tarzi seylerimiz hazir degil
Kumru_ Aysegul354 Benimki de 29 dan beri böyle 32+3um. Bakalım hayırlısı artık 😄ama sezaryenden korkuyorum ya ilki normaldi inşallah bu da öyle olur
Damlasu_23 Annesibebegi çok güzel hemen hemen herşeyini tamamladık ama doğum yaklaştıkça korkmuyo değilim☺
ogretmen_anneee MuhendisHanim kaç haftalıksınız canım beni. 31 bitmek üzere bebek bas geliş allahım sürekli genital bölge de napıyor anlamıyorum
MuhendisHanim ogretmen_anneee 33+5 im. Benimki de doğum pozisyonuna geçmiş başını hissediyorum aşağıda. Sağ belime doğru da tekmelerini hissediyorum. Normalde inanılmaz hareketli idi ama eskisi gibi değil sanki bu hafta ve top gibi olup baskı yapıyor gibi aşağı..
ogretmen_anneee MuhendisHanim bende 31+4 üm 😞 bugün sürekli asagıda birşeyler yapıyorlar çıkacak sanıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
uzlet Tosbikimm sabahları hangi tarafıma uyuduysam öyle ağırıyor ki kalçam bacaklarım falan baya arttı artık ağrılarım. 29+2yim bende Aralık sonu gibi gelir diye düşünüyoruz 😊
Tosbikimm uzlet Sağlıkla gelsin inşallah uyuşma ve ağrı normal rahim kasılıyor ve büyüyor ama gece uykuları şimdiden zorlaştı Allah yarcimz olsun 🤗
Tosbikimm Damlasu_23 Hepimizin şikayeti aynı olunca içim ferahliyor tek değilim diyorum 😂 geceler zehir sanırım şimdiden bünye alışmaya çalışıyor 🤷
Damlasu_23 ogretmen_anneee yani şöyle sebze özellikle yeşillik hiç tüketemiyorum çocukluğumdan beri işte sade soda içmeye çalışıyorum onda da magnezyum olduğu için oda aklıma geldikçe 😑
Damlasu_23 Tosbikimm biraz yürüsem bacaklarım ağrıyo gece yatınca heleki sağ iç bacağım vallahi dönerken eşim yardım ediyo bazen o derece zorlanıyorum artk😂
ogretmen_anneee Damlasu_23 canım sen magnezyum takviyesi al . Kasılmaları da engelliyor erken doğumu engelliyor sadece maden suyunun magnezyum seviyesi bu evre de sana az gelir doktorunla konuş istersen