Kumru_ Annesibebegi Bugün kontrole gittik. Bebiş hala makat duruyor. Biraz zorluyor beni. Çantamın bir kismini hazirladim. Herseyimiz tamam sayılır sedece yıkama utulemeyi erteliyorum biraz. Son dolabı bekliyorum o gelince yıka utule yerleştir birşey kalmıyor🤗
Esrakl1 Annesibebegi yarın çanta için alışverişe çıkacağım bir değişiklik o. Onun dısında hiçbişey yapmayarak ve yapmak istemeyerek geciyo sizdede öyle mi😀
Aysegul354 Annesibebegi aralik sonu ocak basi gözüküyor :) tasincaz 30 haftaligim hazırlık yapamıyorum cok stresliyim o yuzden 33de falan hazirlicam sanirim inşaallah sorun yasamam 😔
Esrakl1 Annesibebegi haftaya odası gelecek. Artık bugunden sonra hazırlanmaya baslayacagım. Bikaç kıyafet almıstık zaten heves edip 😀 aralık sonu gözüküyor bi aksilik olmazsa ama ne olur ne olmaz en azından cantamız hazır olsun
Damlasu_23 Annesibebegi çok güzel hemen hemen herşeyini tamamladık ama doğum yaklaştıkça korkmuyo değilim☺
Kumru_ Aysegul354 Benimki de 29 dan beri böyle 32+3um. Bakalım hayırlısı artık 😄ama sezaryenden korkuyorum ya ilki normaldi inşallah bu da öyle olur
ZynpL Ben kıyafetleri yıkamaya başladım, hastane cantasi hazır olsun diye. Hala eksikler var ama tabi
Tosbikimm Selam aralik annakeri 🥰 benimde 31 e kadar makat gelişli idi dün gittim duzelmis dedi darısı başınıza 🤗 hep sola uzandım nerdeyse düzeldi şükür 🤲 geceleri bacaklarım kalcam çok uyuşuyor döne döne bir hal oldum.sizinde öyle mi ??
uzlet Tosbikimm sabahları hangi tarafıma uyuduysam öyle ağırıyor ki kalçam bacaklarım falan baya arttı artık ağrılarım. 29+2yim bende Aralık sonu gibi gelir diye düşünüyoruz 😊