Selen37 @ogretmen_anneee tam 23 haftalığım hiç kg almamıştım en son gittiğimde 🌸 53 ile hamile kaldım 53 üm
BegumBektas 16-17 Aralık gibi gözüküyor nasipse doğum cinsiyet kız diye 1 hafta erken doğar diyen var ama hayırlısıyla bekliyoruz 😍😍😍👶🏼👶🏼
Esrahaliscelik BegumBektas benımde 16 Aralık görünüyor 🥰Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın ❤️
Eusluu Benimde bulantılarım 20. Haftada tam bitti şükür şuan gece yarısı itibariyle 23+3 oldum doğum 9 Aralık görünüyor detaylıya dün girdim 3 gün önden gidiyor benim ki cinsiyet erkek ve ismini henüz koyamadık 🤷♀️💕
Nurklc38 MuhendisHanim Olmadı hiç canım anlamadım bile hamileliğimi sadece gögüslerim acıyordu başka hiç bi sıkıntım yok bi bel tabiki şimdi yavaş yavaş nefes almada zorlanıyorum bazen hemen yoruluyorum
MuhendisHanim Nurklc38 Ne güzel hep böyle hamilelere özenmişimdir😑 Haftadan 12 haftaya kadar ne lokma sürebildim ağzıma ne yataktan çıkabildim.. Mide bulantısı ve halsizlik yedi valla hatta hiç bitmeyecek sandım Allahtan 12. Haftadan sonrası tam bir prenses gibiyim😇😄 Şimdilik ayak ve el yanması ayakta çok durunca ayak acıması dışında birşeyciğim yok şükür💜
ilydsrn Kızlar pijama tercihlerini nasıl yaptınız hastane odası sıcak mı olur üşür müyüz nasıl yapalım
prensannesi1903 Eusluu benimde Allahin izniyle oglum olacak isim dusundunuzmu biz kismet olursa Asaf koymayi dusunuyoruz
Eusluu prensannesi1903 valla isim düşünmedim ama asaf çok var çevremde herkes asaf o yüzden en son koyacağım isimlerden biri 🤣
prensannesi1903 Eusluu bende bu kadar populer oldugunu uygulamada gordum ve sasirdim. Yoksa ben hamile kalmadan bile asaf diye dusunuyordum