Rebliddd Merhabalar nasıl geçiyor hamilelik süreciniz ☺️ Benim iyi gidiyor çok şükür sadece son bir kaç gündür bacaklarımda ağrılar başladı sizlerde de benzer durumlar var mı ?
Rebliddd Merhabalar nasıl geçiyor hamilelik süreciniz ☺️ Benim iyi gidiyor çok şükür sadece son bir kaç gündür bacaklarımda ağrılar başladı sizlerde de benzer durumlar var mı ?
MuhendisHanim Rebliddd Merhabalar kaç haftalıksınız? Hamdolsun 12. Haftadan bu güne çok keyifli geçiyor 😇 Uzun süre üstünde durunca ayaklarım şişiyor normalde el ve ayak yanmalarım oluyor.. 😕
Rebliddd MuhendisHanim son haftalarda artık karnım büyüdükçe hareketlerim ister istemez kısıtlandı erken yorulur oldum 🙈 bazen de ağrılar oluyor ama onun dışında iyi çok şükür 🙏🏻
Ndkgkdkkf Semiha_ canım sizin nasıl Aralık sonu oluyor ben 21 haftalığım benim doğumum Aralık sonu gözüküyor acaba yanlış hesaplamış olabilir misiniz
Semiha_ Ndkgkdkkf şuan 22+1 haftalığım canım Aralık 15-18 gibi doğum görünüyor o yorumum çok eski bir yorum
Anestezi07 Semiha_ Aynı günlerde bu kadar kişinin hamile kalması çok ilginç geliyo 🙈 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah bizde 21+5 olduk 🙏🏻
MuhendisHanim Rebliddd Vay beee maşaAllah 😄 Bizimde karnımız dışarıdan dikkatli bakınca belli oluyor ama hareket kısıtlama başlamadı daha 🤭
Bebikonun_annesi 21 haftalığız, aralık sonu gözüküyor doğumum. şuan için herşey iyi duruyor mide bulantılarım yeni bitti, prilam yazmıştı doktorum. Haftaya ayrıntılı ulttasonum var, ve biz hala cinsiyetimizi öğrenemedik 😄😄 göstermiyor benim gibi olan var mı?
Bebikonun_annesi Bu zamana kadar bebek arabası, bebek çantasını, park yatağını aldık bi kaç parça tulum 😄 bundan sonra bebek odasını alayım diyorum alacaklarımı dolabına yerleştiririm diye düşünüyorum oda çok karışık durmaya başladı şimdiden 😄 kıyafet pike yorgan erken daha bence kış bebeleri olacağı için Eylül ekşn gibi cici şeyler çıkmaya başlar 🤗