MuhendisHanim Bende perşembe günü gitmeyi düşünüyorum İnşaAllah 16+2 oluyoruz o zaman sanırım netleşir. Hafta kesin bir şey söylemezler gibi ama. Bize 12+3 de ihtimalli söyledi. Değişebilme durumundan dolayı ucunu açık bırakıyorlar (: Hadi hayırlısı..
badembid Kızlar selam buraya kendimi Aralık’ın son haftası olarak yazdırayım 14+2 haftalık hamileyim doktor cinsiyet tahmini olarak 12.hafta kız olabilir dedi :) önümüzdeki hafta kontrolümüz var netleşecek bakalım😊
Burcummmm badembid aynı hafta hatta gündeyiz 😂 banada 13 haftada erkek gibi dedi bakalım ay sonu birdahaki kontrol o zaman net bişey söylerim dedi
Mikmikk Annesibebegi 19 haftalığız geçen hafta öğrendik bebeğimiz erkekmiş❤️ Rüyamda hep kız bebek görüyordum hep kız hissetmiştim ilk defa hislerimde yanıldım şok etkisi yarattı bende😂
badembid Annesibebegi 19+6 haftalık gebeyim 12.haftamda kız olduğunu öğrendim 😊 hala değişmedi haftaya detaylıya gireceğim orada da değişmezse kızımız geliyor😇
MuhendisHanim Annesibebegi Göstermedi mi? Randevunuz mu gelmedi daha 😄 12+3 de kız ama kesin değil dedi 16+2 de kesin kız dedi..