-nazarozcn_ Annesibebegi 6 haftalık fln sin sen ama yinede siz 2021 de doğum diyorsunuz bnde anlmdm kafam karıştı
Meryem80 Benım 4. Gebelik birini kaybettim kalbi durdugu icin 3. Cocugum olucak 21 aralıkta dunya ya gelecek ınsallah
Momlife1 Çok şükür iyiyim(z) siz nasılsınız 🙏ikinci gebeliği olan arkadaşlar hareketleri ne zaman hissetmeye başladığınız 😌
Momlife1 balmelek benimde çıktı Hatta yemek yedikten sonra patlayacak gibi hissediyorum kendimi 😩ama hareket hissetmiyorum
MuhendisHanim Annesibebegi Valla biz 15+2 olduk her geçen gün büyüyoruz şişiyoruz. (: Sizler nasılsınız?
MuhendisHanim Rebliddd 12+3 de kız gibi dedi ama %100 değil dedi. Bakalım haftaya tekrar gidince netleşecek mi? (:
MuhendisHanim Rebliddd ya bir çifte daha böyle söylemiş sonraki randevuda kesinleşmiş erkek olduğu çift hemen bağır çağır ama biz cinsiyet partisi yaptık ne olacak şimdi diye 😄 Dedim yok biz yapmayız 😄😄 Neler var neler kıyafet olsa yine iyi 😄
Rebliddd MuhendisHanim evet aceleci davranmamak lazım 😁 ben son aylara kadar bir şey almayı düşünmüyorum ☺️