Gurbetci53 13.haftamda kız olabilir dedi. Bugün gittim. (15+3) yüksek ihtimal kız dedi. Hoca bakıyor bakıyor net değil diyo. %100 diyemiyorum ama çok yüksek ihtimal kız diyor. Benim gibi olan var mı, 🙄🤭
Dmrhzn Kızlar 16 haftalik oldum ama cinsiyeti daha belli değil ayrıca kilo almak yerine kilo veriyorum
Gurbetci53 _bebek_annesi Bacak arası boş yani. Sonra araya giriyor iyice bakıyor Ama net görünmüyor diyo. Anlamadım. Ama çok yüksek ihtimal kız diyor.
_bebek_annesi Gurbetci53 %100 emin olmak için biraz daha beklemek istemiştir belki hareketleri nasıl bebeğinizin?
Merviscim _bebek_annesi merhaba ben de 15. Haftamdayım 😃 bulantılarım azaldı benim sadece yemeklerden sonra ağız tadı bozukluğu var.bu zamana kadar 4 kilo vermiştim ama son zamanlarda iştahım arttı farkında olmadan fazla kaçırıyorum yemekleri sonrası rahatsız oluyorum ☺️ Mutlaka kilo almaya başlamışımdır.sizde nasıl bir değişim oldu
_bebek_annesi Merviscim benimde ağzımın tadı hep acı böyle hamileliğimin başından beri nasıl geçicek bilmiyorum
Zezeeeyyldrm _bebek_annesi cinsiyetimizi 12 haftada öğrendik kilo verdim henüz kilo almadım iştahım yok çünkü
Zezeeeyyldrm _bebek_annesi evet 14. Haftada da açmıştı bacaklarını bakın diye baya net bu sefer gördük tam kesinleşti😁
2626262782ayse _bebek_annesi merhabalar bizde 17 yiz ama henüz cinsiyet belli olmadı bi koz denildi yarın tam öğreneceğim. İnşallah ve 1 kilo aldım bulantım hiç olmadı 😄