Hilal9344 Busraaa11 tahmin ediyorum ben 1 ay ağladım konuya hakim değildim o zaman ama hiç korkma hamileliğin tadını çıkar doktorlar mecbur bunu söylemek zorunda önemli bişe olduğu için değil yani bnde 16 haftada belli olmuştu
Busraaa11 Hilal9344 suan ağlamıyorum ama bi modum düştü eşime falan demedim sagolun buraya yazdığımız da hemen cevap veriyorsunuz rahatladim gerçekten cok tesekkur ederik
Minigimyolda Busraaa11 bnde tam ne olduğunu bilmiyorum neden kaynaklanıyor ne anlama geliyor çok bilgim yok
Ebru1208ahmet Bana da 20 hafta detaylıda kalpte parlaklık görüldü diger her şey güzel di gelişimi filan ölçümleri tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi ilerki zamanlarda geçer dedi fetal ekoya gitim bir sorun çıkmadı çok şükür
Ebru1208ahmet Busraaa11 hayır canım çok şükür iyi 29 haftadyım gelişimi kilosu her şeyi çok iyi parlaklık da görünmüyor artık
Busraaa11 Hilal9344 Minigimyolda herşey rabbimin elinde diyoruz aslında rabbim. Ne verirse kabulümdür diye ama insan ufakta bisey duysa hemen etkileniyoruz rabbim kaldiramayacgimiz yükler yuklemebizlere gerçekten 🤲🤲